cloud 3 wireless in 120 saat batarya ömrü var black shark v2 pronun da mikrofonu övülüyor, siz olsaydınız bataryaya mı önem verirdiniz yoksa mikrofona mıcloud 3 w kullanıyorum memnunum sadece deri ped olduğu için biraz bunaltıyor onun dışında memnunum merak ettiğin soru varsa sor kulaklıkla alakalı
11k bütçem var corsair hiç kullanmadım. o yüzden birazcık soğuk davranıyorum o markaya. barracuda x wireless kullanıyordum mikrofonu arızalandığı için yeni kulaklık arayışına girdimbütçe yetiyorsa hs80 max ama illa ikisinden biri olacaksa mikrofonu daha iyi olduğu için blackshark v2 pro derim 2023 versiyonunu 2 ay kullandım ses yüksekliği biraz düşük gibi geldi bana müzik çok dinlemedim bilmiyorum oyun performansı iyiydi
cloud 3 ün mikrofonunu 16 bit 32000hz ye çekince çok temiz ve güzel oluyorcloud 3 wireless in 120 saat batarya ömrü var black shark v2 pronun da mikrofonu övülüyor, siz olsaydınız bataryaya mı önem verirdiniz yoksa mikrofona mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11k bütçem var corsair hiç kullanmadım. o yüzden birazcık soğuk davranıyorum o markaya. barracuda x wireless kullanıyordum mikrofonu arızalandığı için yeni kulaklık arayışına girdim
c3 alıp geçebilirsin batarya ömrünü hesaba katmamıştım ama padleri değiştirmeni öneririm kulak çürütüyorcloud 3 wireless in 120 saat batarya ömrü var black shark v2 pronun da mikrofonu övülüyor, siz olsaydınız bataryaya mı önem verirdiniz yoksa mikrofona mı
11k bütçem var corsair hiç kullanmadım. o yüzden birazcık soğuk davranıyorum o markaya. barracuda x wireless kullanıyordum mikrofonu arızalandığı için yeni kulaklık arayışına girdim
kumaş ped nerede satılıyor varsa atabilirmisin banac3 alıp geçebilirsin batarya ömrünü hesaba katmamıştım ama padleri değiştirmeni öneririm kulak çürütüyor
hocam bence ikiside önemli c3 bunu gerçekten yapmış beğendim ben kulaklığı dediğim gibi tek sıkıntısı kulak pedlericloud 3 wireless in 120 saat batarya ömrü var black shark v2 pronun da mikrofonu övülüyor, siz olsaydınız bataryaya mı önem verirdiniz yoksa mikrofona mı
peki hs 80 max mı yoksa cloud 3 müc3 alıp geçebilirsin batarya ömrünü hesaba katmamıştım ama padleri değiştirmeni öneririm kulak çürütüyor
hs80 maxpeki hs 80 max mı yoksa cloud 3 mü