harbicindirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
SEPETTE 500TL KUPON İLE
Varkupon yok bizde
2 tane ekleyince 8238 oluyor 300 tl kuponu da kullanınca tanesi 4119 a geliyorIkincisi 2000 tl indirimliydi 300 tl kupon buldum 8500 e geldi iki tanesi
Alacak olan varsa bolusebiliriz ankaradayim elden teslim ederim![]()
Bi beyaz bi gri olani aldim ben hocam2 tane ekleyince 8238 oluyor 300 tl kuponu da kullanınca tanesi 4119 a geliyor
Hocam kupon tam olarak nerede? Premium üyeyim ama bende çıkmadı. Gerçi premiumla alakası var mı bilmiyorum.Ikincisi 2000 tl indirimliydi 300 tl kupon buldum 8500 e geldi iki tanesi
Alacak olan varsa bolusebiliriz ankaradayim elden teslim ederim![]()
Kupon sepette direkt cikiyo kuponsuz ekleyonce 2. Den 2000 tl dusuyoHocam kupon tam olarak nerede? Premium üyeyim ama bende çıkmadı. Gerçi premiumla alakası var mı bilmiyorum.
Sanırım hepsiburada saticili olanlar bitti o yuzden görünmuyorHocam kupon tam olarak nerede? Premium üyeyim ama bende çıkmadı. Gerçi premiumla alakası var mı bilmiyorum.
ANC dışında kayda değer fark yok sanırım. İade hangi siteden oldu?Buds 2'den geçtim, 4.5-5 edecek bir ürün değil kesinlikle. Aldığım gün iade ettim zar zor. Rahat değil, ses de Buds 2'den sonra aman aman dedirtmedi biri 10/10 ise biri 10/8.5 yani