İncehesap hazır sistem konusunda yardımcı olurmusunuz

anıl jes

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
bu para bu sisteme çok

bu sistemi almayı planlıyorum sizce nasıl 5060 ti 8gb a değermi yoksa 2 bin az verip 4060 ti mı alayım ramini 32 yapacağım zaten yada önerdiğiniz başka sistem varsa bakabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Screenshot_2025-05-05-17-51-29-468_com.android.chrome-edit.webp

Site S!nerji.

49.222 TL'e güzel parçalarla mis gibi sistem.

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

teşekkür ederim inno3d ilk defa duydum güvenilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın attığı parçaları değerlendirebilirsin değiştireceklerim olurdu ama aralarından
hangileri mesela

hangileri mesela
Bir sorunu yok. FurMark testini çok kısa yapmış ama oyun testleri yeterli bilgiyi veriyor.

arkadaşın attığı parçaları değerlendirebilirsin değiştireceklerim olurdu ama aralarından
Neler mesela?

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

hangileri mesela
hocam elinize sağlık güzel bir toplama olmuş değiştirilebilir parçalara gelecek olursak bence kule fanı phantom spirit alırsak ileride ryzen 7 serisi güçlü bir işlemci yükseltmesi yaptığımızda kule fan yüksek bir model olacağından soğutucu derdimiz kalmaz birde kasa güç kaynağı seçimi güzel bir model seçilmiş olsada bazı kullanıcılar görselliğe önem verebilir argb yani ışıkları istediğimiz renkte ve işlemci soğutucusu ile senkron ışık yanmasını istersek malesef yapamıyoruz çünkü kasa argb değil bende 360 radyatör destekli ve argb fan kontrolcülü bir kasa öneriyim ozaman vg16al iyi bir model psu yu ayrı alınız

hocam elinize sağlık güzel bir toplama olmuş değiştirilebilir parçalara gelecek olursak bence kule fanı phantom spirit alırsak ileride ryzen 7 serisi güçlü bir işlemci yükseltmesi yaptığımızda kule fan yüksek bir model olacağından soğutucu derdimiz kalmaz birde kasa güç kaynağı seçimi güzel bir model seçilmiş olsada bazı kullanıcılar görselliğe önem verebilir argb yani ışıkları istediğimiz renkte ve işlemci soğutucusu ile senkron ışık yanmasını istersek malesef yapamıyoruz çünkü kasa argb değil bende 360 radyatör destekli ve argb fan kontrolcülü bir kasa öneriyim ozaman vg16al iyi bir model psu yu ayrı alınız
Soğutucu bunla değişecek. PSU için çok bir şey bulamadım.

Geri