❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Arkadaslar kafami sıktığı icin iade edecegim dileyene aldigim fiyat olan 800 den verebilirim

ürün yumuşacık değil ama o kadar da rahatsız gelmedi .Uzun saatlerde deneyimlemek lazım 10 15dk kullanışta kafa kısmı rahatsız hissettirmedi.

Arkadaşlar Şöyle basit bi incelemesini yayınladım fikir vermesi açısından bakabilirsiniz.

windows üzerinden ses seviyesi kontrol edilemiyor sanırım.
Ben edebiliyorum hocam

Ama o sağ alttaki ses simgesi buglandı sanırım ayarladıktan sonra başka değer gösteriyor gerçek değeri gösteremiyor nedense ama gerçek çıkan ses ayarladığım değerden çıkıyor

Beyazın şuan ödeme ekranındayım sizce siparişi vermelimiyim yoksa 700 ü mü bekleyeyim stok gelirmi soran varmı acaba

Ben görüştüm yakın zamanda stok girmeyecek dediler. Girerse de kampanyalı girer mi onun da tam bilgisini veremiyorlar. Kampanya bitmeden almak lazım.

Havit fuxi h7den gecilir mi?

İlk dtsi açmakla başladım sonrasında ise ses iyileştirmelerini kapattım bunu kapattığımda seste minik bir artış oldu sonrasında ise hoparlör özellikleri- geliştirmelerden ayarlarla oynamaya başladım oda düzeltmeye tıkladıktan sonra seste baya güzel bi artış oldu artık o özelliği kapatsam bile %30 40lık bi artış var umarım sizde de işe yarar hocam.

Ekler

• 1746523891391.webp
    1746523891391.webp
    21.9 KB · Hit: 76
  • 1746523948583.webp
    1746523948583.webp
    25.7 KB · Hit: 75
İlk dtsi açmakla başladım sonrasında ise ses iyileştirmelerini kapattım bunu kapattığımda seste minik bir artış oldu sonrasında ise hoparlör özellikleri- geliştirmelerden ayarlarla oynamaya başladım oda düzeltmeye tıkladıktan sonra seste baya güzel bi artış oldu artık o özelliği kapatsam bile %30 40lık bi artış var umarım sizde de işe yarar hocam.
sağolun, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,572
Üyeler
186,506
Son üye
Ayyildiz2941
Geri