Okullar Açılacakmı?

Nisan ayından beri max 5 defa dışarı çıkmışımdır zaten nisan ayından beri köydeyim okullar açıldıktan sonra virüsü kaparsam söverim

Yurtta kalanlar için bir seçenek sunmadıkları sürece açmaları zor görünüyor. Bizim akademisyenler okulların açılmayacağına yönelik bilgi verdi bize.
Bana tam tersi açılacağı konusunda bilgi geldi bilemeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acılır ama ben korona olursam ailemede bulasırsa o isler degisir o mebi yakarim
Okul başlamadan önce tahattütname imzalanacak yani sen okula corona virüsünü kapabileceğin bilinciyle gittiğine dair bir belge.

Büyük ihtimalle açılacak.
Ancak saatlerde ve günlerde azaltma yapılır.
Sürekli dezenfekte edilmesi gerekir.
Ve bunlar gerçekleşse bile virüse engel olacağını zannetmem.
Eğer aşı bulunmazsa birkaç ay sonra tekrar kapanabilir.
Bir kaç ayı bile bulmayacak emin ol :D açarlarsa maks 3 hafta sonra kapatacaklar

Okul başlamadan önce tahattütname imzalanacak yani sen okula corona virüsünü kapabileceğin bilinciyle gittiğine dair bir belge.

Bir kaç ayı bile bulmayacak emin ol :D açarlarsa maks 3 hafta sonra kapatacaklar
En çok sinir eden de o tahatütname madem kendine güvenmiyorsun açma okulları

Devletin parası bitmiş olabilir mi? Belkide bu yüzden yasak falan gelmiyor

Eee öyle bir belge imzalayacak öğrenci sayısı bir elin parmağını geçmez ki. Kimse isteyerek gitmiyor. Öyle bir uygulama olursa aşırı saçma olur. Sorumluluğunuz bizim değil kendinizin ama okula gelmek zorundasınız. Trajikomik.

Eee öyle bir belge imzalayacak öğrenci sayısı bir elin parmağını geçmez ki. Kimse isteyerek gitmiyor. Öyle bir uygulama olursa aşırı saçma olur. Sorumluluğunuz bizim değil kendinizin ama okula gelmek zorundasınız. Trajikomik.
Bir okulda virüs çıkarsa isyan çıkar bence

Sen imzalamayacaksın zaten ailen imzalayacak emin ol çoğumuzun ailesi imzalayacak :)

Sen imzalamayacaksın zaten ailen imzalayacak emin ol çoğumuzun ailesi imzalayacak :)
Aileler bilinçli olabilir bu konuda. Gerçi bazıları çocukları okula gitsin de kafa dinleyeyim diye düşünüyorlardır. Umarım doğru kararı doğru tedbirler ile verebilirler ama şimdiye kadar geçen süreç içerisinde bunun olması zor duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,119
Üyeler
188,035
Son üye
Mehmet Akif poyraz
Geri