Bana tam tersi açılacağı konusunda bilgi geldi bilemeyeceğimYurtta kalanlar için bir seçenek sunmadıkları sürece açmaları zor görünüyor. Bizim akademisyenler okulların açılmayacağına yönelik bilgi verdi bize.
Okul başlamadan önce tahattütname imzalanacak yani sen okula corona virüsünü kapabileceğin bilinciyle gittiğine dair bir belge.acılır ama ben korona olursam ailemede bulasırsa o isler degisir o mebi yakarim
Bir kaç ayı bile bulmayacak emin olBüyük ihtimalle açılacak.
Ancak saatlerde ve günlerde azaltma yapılır.
Sürekli dezenfekte edilmesi gerekir.
Ve bunlar gerçekleşse bile virüse engel olacağını zannetmem.
Eğer aşı bulunmazsa birkaç ay sonra tekrar kapanabilir.
En çok sinir eden de o tahatütname madem kendine güvenmiyorsun açma okullarıBana tam tersi açılacağı konusunda bilgi geldi bilemeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Okul başlamadan önce tahattütname imzalanacak yani sen okula corona virüsünü kapabileceğin bilinciyle gittiğine dair bir belge.
Bir kaç ayı bile bulmayacak emin olaçarlarsa maks 3 hafta sonra kapatacaklar
yaksanaacılır ama ben korona olursam ailemede bulasırsa o isler degisir o mebi yakarim
Eee öyle bir belge imzalayacak öğrenci sayısı bir elin parmağını geçmez ki. Kimse isteyerek gitmiyor. Öyle bir uygulama olursa aşırı saçma olur. Sorumluluğunuz bizim değil kendinizin ama okula gelmek zorundasınız. Trajikomik.Bana tam tersi açılacağı konusunda bilgi geldi bilemeyeceğim
Okul başlamadan önce tahattütname imzalanacak yani sen okula corona virüsünü kapabileceğin bilinciyle gittiğine dair bir belge.
Bir kaç ayı bile bulmayacak emin olaçarlarsa maks 3 hafta sonra kapatacaklar
Bir okulda virüs çıkarsa isyan çıkar benceEee öyle bir belge imzalayacak öğrenci sayısı bir elin parmağını geçmez ki. Kimse isteyerek gitmiyor. Öyle bir uygulama olursa aşırı saçma olur. Sorumluluğunuz bizim değil kendinizin ama okula gelmek zorundasınız. Trajikomik.
Sen imzalamayacaksın zaten ailen imzalayacak emin ol çoğumuzun ailesi imzalayacakEee öyle bir belge imzalayacak öğrenci sayısı bir elin parmağını geçmez ki. Kimse isteyerek gitmiyor. Öyle bir uygulama olursa aşırı saçma olur. Sorumluluğunuz bizim değil kendinizin ama okula gelmek zorundasınız. Trajikomik.
Aileler bilinçli olabilir bu konuda. Gerçi bazıları çocukları okula gitsin de kafa dinleyeyim diye düşünüyorlardır. Umarım doğru kararı doğru tedbirler ile verebilirler ama şimdiye kadar geçen süreç içerisinde bunun olması zor duruyor.Sen imzalamayacaksın zaten ailen imzalayacak emin ol çoğumuzun ailesi imzalayacak![]()