- Reaksiyon skoru
- 137
Gta Serisi normalde zaten çoluk çocuk için değilki ? buda çoluk çocuk yorumunuzu boşa çıkartıyor.Bu gta4 olayını sene kaçtı bilmem mehmed ali birand vardı haberlerde canlı yayında duyurmuştu sosyal medya daha bu kadar kallavi değilken.
O zaman oynadım gay tony modunu görünce oynamaktan vaz geçtim çoluk çocuğun oynadığı oyuna iğrenç mod eklemişler.
Ne ahlak var ve şeref var şirkette. Hiçbiri dememiş ki ulan çoluk çocuk oynayacak neyse.
Oynamadım pek.
Gta 5 çıktı bundada birbirine zıt zenci beyaz durumu ilgimi çekmedi. Gta6 grafikeleri güzel belki oynarım inşaAllah gay may lgbt saçmalığıda olmazsa şahane olur.
Gta Serisi normalde zaten çoluk çocuk için değilki ? buda çoluk çocuk yorumunuzu boşa çıkartıyor.
Burda sorumluluğu ailenin alması gerekli şirketin değil, şirket bunu 13 yaş sınırından çıkartsaydı eğer dediğinizde haklı olurdunuz.
Örneğin alta bahsettiğiniz gta 4 ve gta 5'in yaş sınırlamasını bıraktım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu oyunun dehşet bir şey olacağı kesin ben çok beğendim şahsen ve ana karakterleri de çok beğendim
Baktığımızda şirket yasal sorumluluk kısmını hallediyorsa geri kalan sorumluluk ailelerinHepimiz budün Yaş sınırı olayının aslında bir şaka amaçlı olup yasal sorumluluk olayından kaynakladığını bilecek kadar büyüdük.
Vahşette var oyunda onlarda vahşette normal mi?Baktığımızda şirket yasal sorumluluk kısmını hallediyorsa geri kalan sorumluluk ailelerin
Çocuğunu denetlemeyen aile ise şirketin suçu nedir acaba ?
adamlarda oyunlarda cinsellik normal bir şey Türkiyede ucubelik gözüyle bakılıyor.
Anormal bulman garip. Çok uzun süredir olan bir şey bu, taşlara kazınmış çizimler bile mevcut eşcinselliğinKastettiğim cinsellik değil eşcinsellik yani anormal cinsel durumlar belki duymuşsundur.
Oyunun en makara DLC'si idi bu arada. İsminde gay var diye saçma saçma konuşmuşsunuz.Gta4 gay tony modunu koyarken 1 tane bile çocuğun oyanmayacağını bilseler asla o modu koymazlardı.
netflişkde de eşcinsellik var napalım yasaklıyalım mı?Vahşette var oyunda onlarda vahşette normal mi?
Kastettiğim cinsellik değil eşcinsellik yani anormal cinsel durumlar belki duymuşsundur. Neyini anlamadın anlamadım da.
Gta4 gay tony modunu koyarken 1 tane bile çocuğun oyanmayacağını bilseler asla o modu koymazlardı.
Çünkü vice city ve san andreası oynarken bütün çocukları salonlarda gördüler. Bizim gibi.
Anormal bulman garip. Çok uzun süredir olan bir şey bu, taşlara kazınmış çizimler bile mevcut eşcinselliğinyanlış bulmak, doğru bulmamak ayrı; anormal bulmak ayrı.
Yaş sınırı konusuna gelirsek, ebeveynler enayi değilse, çocuğunu dönem dönem takip eder, neyin ne olduğunu, ne denli etkileyebileceğini araştırır, öğrenir. Çocuk oynayacak diye yetişkin düzeyi içerikler yontulacaksa hepimiz aile oyunları oynamak zorunda kalırız Mario gibi, Sonic gibi
Ebeveyni bakacak, çocuğun bunları kaldırabileceği bir dönemse izni verecek. Bu kadar basit.
Rockstar'ın zaten Hot Coffee olayından 2004'te dili yandı bir kere, o kadar ağır girişmezler cinsellik kısmına. Gerçi onu da bilmiyorsundur kesin çünkü GTA oyunlarını oynamak için oynadığın belli.