PS4 Almak mı, PC Ekipmanlarını Yenilemek mi?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
514
Hocalarım sa,
2 el bir PS4 almak mı mantıklı yoksa hali hazırda bulunan pc mde klavye, mouse, kulaklık vs değiştirmek mi?
Ekipmanlarım çok iyi değil. Profesyonel seviyede oyun oynamıyorum.
Büyük ihtimalle 7-8 K ya biter işim

beni sarmıyo seni belki sarır. kendin hakkında bilgilendirme yaparmısın
Ne gibi hocam :D . Şaka bi yana pc de rekabetçi oyun oynuyorum fakat öyle ciddi değil arada arkadaşlarla girer çıkarım. Bu aralar hikaye oyunlara sardım ps4 alırsam TV ye bağlayıp oynarım dedim

Ps4ün bir de oyun maliyeti can sıkıyor, ekipman yenilemek derdim de ekipmanların da ne düzeyde olduğuna bağlı. Mesela kablosuz kulaklık alınca rahatlığı hissediyorsun hocam

Ne gibi hocam :D . Şaka bi yana pc de rekabetçi oyun oynuyorum fakat öyle ciddi değil arada arkadaşlarla girer çıkarım. Bu aralar hikaye oyunlara sardım ps4 alırsam TV ye bağlayıp oynarım dedim
kanka hikayeli oyun istiyorsan ps4 al tabi ama kol alıp pcden de atabilirsin game pass ile oyun fiyatlarını da düşün

Ps4ün bir de oyun maliyeti can sıkıyor, ekipman yenilemek derdim de ekipmanların da ne düzeyde olduğuna bağlı. Mesela kablosuz kulaklık alınca rahatlığı hissediyorsun hocam
hocam bütün ekipmanlarım kablosuz fakat oyuncu ürünleri değil. Oyun maliyeti için Pass vs almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka hikayeli oyun istiyorsan ps4 al tabi ama kol alıp pcden de atabilirsin game pass ile oyun fiyatlarını da düşün
Mantıklı olabilir hocam kol almak. Kararsız kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,590
Üyeler
184,948
Son üye
recep Talha
Geri