DDR5 e geçmek mantıklı mı?

Harcadığın para ve aldığın fps oranı eskisine göre çok düştü.F/p açısından hiç mantıklı değil ama bütçe sorun değilse ve bilgisayarına harcamak istiyorsan zaten o senin bileceğin iş.

2028'de ddr6 'ya geçersin en güzeli. DDR4'ten 5'e geçince farkı hissetmiyorsun zaten adam akıllı bir sistem toplamazsan. Minimum 75k tl gider onada. 5600 ile 7500f arasında öyle çok büyük farklar yok. 7800x3d tarzı bir işlemciye geçmeyecekseniz çok mantıksız bir hareket olur

Ayrıca Steam'da hiçbir oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde DDR5 donanımı görmedim.

hocam ramle m2 artması diğer parçaların arttığına etki ettiği anlamına gelmiyorki. Sürü psikolohisi var bu forumlarda bir bilgi herkes tarafından övülürse kutsaldır.

Rampage kötü,
Gamepower çöp,
Asus msi gifabyte markası dışındaki markalar çöp
Game note iyi kulaklık
razer iyi logitech iyi o bu şı gibi.

Ramle m2 arttı ama çıktığından beri a620, b650 lee fix 3-3.5 arasında, bu sistemde noname parça kullanmaktan ziyade biri msi biri gigabyte diğeri karabük diğeri adana diğeri antalya çok alakasız parçalar kasa atx anakart matx ekipmanlarda aynı marka olan 1 marka yok, fanlar sesli çalışoyor fps tatmin etmiyor monitör küçük daha sayarım bi ton
Öyle bişiden bahsettmedim zaten şahsen bir kaç ay önce çok daha ucuza olan bir kaç parçanın şuan bu kadar olması ile önceden aldığım sistem ile şuanli alacağım sistemin arasında bu kadar fark olması bana koyuyor sizde öyle bir durum toksa yardımxı oliyim

Kesinlikle ddr5 ve hatta yeni sistem islemci degisiklikleri gereksiz. 5-10 fps fazla alacagim yuzde 3 daha iyi olacak diye bunlara para harcamak mantik disi. Tam tersi 5 yil icinde cikacak yeni teknolojileri bekleyip ona yatirim yapmak lazim. Son 5 yila bakilinca nasil ray tracing olayi geldiyse onumuzde de path tracing cagi gekiyor ve cok daha iyi teknolojiler cikacak onu beklemek lazim. Su an tam bir ara donem yasaniyor. 50 serisi ekran kartlari bile fake frame yapti ama bu seferde orjinal frame in yerini tutmuyor oyunlar takiliyormus hissi veriyor. Playstation 6 cikinca bakalim nolacak cok kritik bir donemdeyiz beklemek gerekiyor

Kesinlikle ddr5 ve hatta yeni sistem islemci degisiklikleri gereksiz. 5-10 fps fazla alacagim yuzde 3 daha iyi olacak diye bunlara para harcamak mantik disi. Tam tersi 5 yil icinde cikacak yeni teknolojileri bekleyip ona yatirim yapmak lazim. Son 5 yila bakilinca nasil ray tracing olayi geldiyse onumuzde de path tracing cagi gekiyor ve cok daha iyi teknolojiler cikacak onu beklemek lazim. Su an tam bir ara donem yasaniyor. 50 serisi ekran kartlari bile fake frame yapti ama bu seferde orjinal frame in yerini tutmuyor oyunlar takiliyormus hissi veriyor. Playstation 6 cikinca bakalim nolacak cok kritik bir donemdeyiz beklemek gerekiyor
Hocam paranı çöpe atma b550 anakart ve 5700x al geç

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Ram fiyatları "Galaxynin en pahalı ürününe dönüştü" geçilmez he diyorsan bana koymaz param var o ayrı çak geç

Geri