❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Gördüm. Ben donanım ile ilgili bir şey yazmadım. Marka ile ilgili yazdım. Bilmediğim marka için ben bu paraları vermem. Laptop yalnızca işlemci ve ekran kartı olarak değerlendirilmez. Bir bütün olarak değerlendirilir. Zira bu parçaları çıkarıp başka bir yere takamazsın. Anakartı, soğutma sistemi vb sorun çıkartırsa o işlemci de Ekran kartı da hiçbir işe yaramaz. Alan kendi bilir. Benim fikrim bu.
Böyle düşününce laptop almasın kimse o zaman

Böyle düşününce laptop almasın kimse o zaman
Böyle düşünüyorum ve laptop alıyorum. Ama bilinen markalardan, incelemesi olanlardan, bilinen inceleme sitelerinde yüksek puan alanlardan. Bilmediğim markaya 80bin TL vermem ben. İsteyen versin.

Böyle düşünüyorum ve laptop alıyorum. Ama bilinen markalardan, incelemesi olanlardan, bilinen inceleme sitelerinde yüksek puan alanlardan. Bilmediğim markaya 80bin TL vermem ben. İsteyen versin.
Almama izin verdığin için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ısınmaktan, fan sesinden çok çektirir bu alet alanları.
Toplamda 195w gpu dan bahsediyoruz ağır oyunlarda isinmasi kaçınılmaz olabilir bence de. Ben aldım deneyip göreceğim. Sağlam bir soğutucu düşürecektir. Bir inceleme videosu çekebilirsem çekerim

Toplamda 195w gpu dan bahsediyoruz ağır oyunlarda isinmasi kaçınılmaz olabilir bence de. Ben aldım deneyip göreceğim. Sağlam bir soğutucu düşürecektir. Bir inceleme videosu çekebilirsem çekerim
Dün mağazada yaptığımız furmark testlerinde max 75 derece gördüm

Kinaye yapmaya harcadığın enerjiyi aldığın/alacağın sistemi iyice öğrenmeye harcasaydın keşke. 195w toplam Sistem gücü. GPU gücü değil.

Kinaye yapmaya harcadığın enerjiyi aldığın/alacağın sistemi iyice öğrenmeye harcasaydın keşke. 195w toplam Sistem gücü. GPU gücü değil.
Haklısın orayı atlamışım. Laptoplar hakkında detaylı bilgiye çok sahip değilim bilemeyebiliyorum. Kağıt üzerinde bir incelemesi yapıldı ayrıca YouTube ta cihaz TV kanalı. Daha önceki slayer modelleri referans alınarak olumlu yorumlar var. Yinede bakmanızı tavsiye ederim. Cihazı aldım bu arada aldım diye de göklere çıkaracak değilim. Ancak şans verilmesi gereken cihazlardan biri olduğu için aldım. Kaldı ki bahsettiğiniz markaların bütün modelleri kaliteli değil bir sürü kronik sorunları olan modelleri de var.

Haklısın orayı atlamışım. Laptoplar hakkında detaylı bilgiye çok sahip değilim bilemeyebiliyorum. Kağıt üzerinde bir incelemesi yapıldı ayrıca YouTube ta cihaz TV kanalı. Daha önceki slayer modelleri referans alınarak olumlu yorumlar var. Yinede bakmanızı tavsiye ederim. Cihazı aldım bu arada aldım diye de göklere çıkaracak değilim. Ancak şans verilmesi gereken cihazlardan biri olduğu için aldım. Kaldı ki bahsettiğiniz markaların bütün modelleri kaliteli değil bir sürü kronik sorunları olan modelleri de var.
Hocam sizinki ne zaman ulaşıyor direk yorum bekliyorum stoklar bitmeden bende alayım resimli bir inceleme atarsan süper olur warzone tarzı oyunlarda + hikaye tabanlı oyunlar sonuç ne :D Gözünü seveyim hızlı ol hafta sonuna kadar alalım şunu :D

Hocam sizinki ne zaman ulaşıyor direk yorum bekliyorum stoklar bitmeden bende alayım resimli bir inceleme atarsan süper olur warzone tarzı oyunlarda + hikaye tabanlı oyunlar sonuç ne :D Gözünü seveyim hızlı ol hafta sonuna kadar alalım şunu :D
Benimki yarın ulaşıyor bana. Akşama kurarım ancak
Ben incelemeden anlamam ama oyun oynarım sadece. İşlemci ve grafik kartı sıcaklık değerleri, fps değerleri, klavye ısınması, fan sesi hoparlör vs gibi temel düzey oyuncularınki kadar yorum yapabilirim :)

Benimki yarın ulaşıyor bana. Akşama kurarım ancak
Ben incelemeden anlamam ama oyun oynarım sadece. İşlemci ve grafik kartı sıcaklık değerleri, fps değerleri, klavye ısınması, fan sesi hoparlör vs gibi temel düzey oyuncularınki kadar yorum yapabilirim :)
Yeterli olur hocam valla. Warzone veya apex tarzı bir oyunda da test yapabilirseniz tadından yenmez valla birde 1 saat uzun süreli bir oyun testi lazım uzun oyunlarda işlemci sıcaklığı ne kadar değişiyor yarın yorumunuzu bekliyorum buradan konu açıp yada yazarsanız çok sevinirim

Hepsiburada Visa kartlara 2000 TL daha ındırım yapmış. 77.999 TL şuan alacak olanlar varsa. ben 89.999 dan almıştım premium üyesiydim 2000 TL lik hediye çeki talep ettim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,869
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri