❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Bu mikrofondan dış ses gelmesini nasıl engelleyebilirim

Bu mikrofondan dış ses gelmesini nasıl engelleyebilirim
nvidia broadcast felan kullanabilirsin, dc kullanıyorsan krisp özelliğini açabilirsin. abime 700 gen2 olanını aldım, sesi vs herşeyi güzel geliyordu. arkadan ses de duymuyordum hiç.

herkese selamlar, sipariş geldi bugün.
Şimdi açtım kutuyu kasa kalitesi orta olarak sınıflandırabiliriz asla logitech veya corsair kulaklık malzeme kalitesi beklemeyin.
baya baya ucuz plastik hissiyatı var fakat bu fiyata kablosuz olması avantajlı kılıyor tuşları,ses aç kapat tekerlekleri gayet kalitesiz burdan belirteyim. almayanlar pek fazla şey kaçırmadı sadece biz uygun fiyata sıradan bir kablosuz kulaklık sahibi olduk.
sanırım yedekte bile tutmam şarja taktım biraz denedikten sonra kutusuna kaldırıp sarı sitede ilana girerim.
Bu arada ürünüm gen2 600.

Bu mikrofonu açınca çevre sesleri geliyor bunu nasıl kapatabilirim

bende de aynı şekilde çözen varsa nasıl yapılıyor anlatırsa sevinirm ve mikrofonu kullanamıyorum nasıl yapılıyor acaba ayarı

ürün elime az önce geçti açtım ve denedim ancak sağ sol ses dengesi eşit değil gibi. Sol tarafa ses daha az geliyor bunu nasıl düzeltebilirim?
,

Driver guncellemesi yap dostum düzelir takilrisan dmden yaz
hocam driver güncellemesi yaptım ama her yaptıktan sonra uygulamayı açınca yine yapıyor. Bi de güncellemeyi yapmama rağmen ses dengesi hala düzelmiyor. (uygulamada update gözükmüyor ama her seferinde bi şeyler indirip yüklüyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,572
Üyeler
186,506
Son üye
Ayyildiz2941
Geri