Daha ucuzu da gelir benceArkadaşlar ben bu sistemin benzerini yazın ilk ayı alacağım şuan durumum el vermiyor fakat sistemi kacirdigima baya üzüldüm açıkçası bu sistemin benzeri tekrar çıkarmı acaba bu fiyatlara
O kadar da uygun değil hocam fiyat üzülmeyin.Genellikle her ay geliyor bu tarz sistemler.Yazın daha da artar zaten.Arkadaşlar ben bu sistemin benzerini yazın ilk ayı alacağım şuan durumum el vermiyor fakat sistemi kacirdigima baya üzüldüm açıkçası bu sistemin benzeri tekrar çıkarmı acaba bu fiyatlara
Dostum o tamamen firmaların insiyatifinde. Eğer firmalar bütçe ayırırsa yapılır.Arkadaşlar ben bu sistemin benzerini yazın ilk ayı alacağım şuan durumum el vermiyor fakat sistemi kacirdigima baya üzüldüm açıkçası bu sistemin benzeri tekrar çıkarmı acaba bu fiyatlara
O itopyanın yeni mağaza açılışına özel 3-5 stok falandı hocamAdamlar sadece 3080 parasına 3080 sistem dizmişlerdi 17k falandı. Potansiyelleri var yani
Vatan Bilgisayar i5 12400F RTX 4060 sistemi Kasım ayında 16.499 TL'e satmıştı. 111 stok vardı sonradan ekstra stokta eklendi.O itopyanın yeni mağaza açılışına özel 3-5 stok falandı hocam
Bu sistem mi yoksa 39a r5 7600 rx7800xt misistem bence güzel soğutucu sadece 2000 tl. dragos psu kalitesini bilmiyorum. ama bence alınır.
sistem linki : https://www.crtgamestore.com/pch-x4
video linki :
5060ti benceBu sistem mi yoksa 39a r5 7600 rx7800xt mi
Bayağı avantajlıDDR4 ama bana sanki bu daha avantajlı gibi geliyor