GAINWARD GeForce RTX5090 PHANTOM

Blacdus

80+
Reaksiyon skoru
167
Herkese merhabalar. Ben piyasadan cok uzak kaldigim icin sizlere danışmak istedim. En son rtx 4090 almistim 45 bin tl gibi bir fiyata. Su an rtx 5090 larin ortalama fiyati nedir. Baslikta belirttigim modeli 113 bin tl ye alabiliyorum sizce fiyati iyi mi. Simdiden tesekkur ederim.

Merhabalar 5090ın fiyatları da çok gereksiz yüksek stok sorunundan.4090dan 5090a geçme amacınız iş için değilse çokta gerek yok.Eğer şahsi keyfim diyorsanız laf yok.Soruya gelirsek alınabilcek en f/p model phantom

Merhabalar 5090ın fiyatları da çok gereksiz yüksek stok sorunundan.4090dan 5090a geçme amacınız iş için değilse çokta gerek yok.Eğer şahsi keyfim diyorsanız laf yok.Soruya gelirsek alınabilcek en f/p model phantom
5090, MSRP fiyatına göre iyi seviyelerde. Yurt dışı fiyatlarından da ya ucuz ya da aynı. Gayet alınabilir.
4090'ı 75 civarına satabilirseniz %30 performans artışı ve 8GB VRAM artışı bence 40 bin TL'ye değer.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. 4090 kartim global garantisiz bir kartti ama temizdi tabi ki, 76 bin teklif gelince verdim direk. Sanirim bu saatten sonra 5090 dan asagisi kurtarmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5090, MSRP fiyatına göre iyi seviyelerde. Yurt dışı fiyatlarından da ya ucuz ya da aynı. Gayet alınabilir.
4090'ı 75 civarına satabilirseniz %30 performans artışı ve 8GB VRAM artışı bence 40 bin TL'ye değer.
Cevabiniz icin tesekkurler. Ayni dediginiz gibi oldu. Ilana koydugum gunun aksami 76 bin tl ye satildi

Msrp fiyatı 1500dolar satış fiyatı 3200dolar ve üzeri.Neresi iyi bunun?

Hayırlı olsun hocam. İyi satış yapmışsınız.
Tesekkur ederim. Bende uyguna mi gitti acaba diyordum. Ilana koydum 10 dakka sonra opsiyonlandi. Ardindan satilmazsa diye 3 kisi siraya girdi. Sanirim 5090 in fiyatindan sonra 4090 lara asiri talep olusmus.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msrp fiyatı 1500dolar satış fiyatı 3200dolar ve üzeri.Neresi iyi bunun?
5090 in gordugu dip fiyat nedir peki bilginiz var mi? Ben 2 gundur bakiyorum 113 bin olarak gordum en dip rakam. Eger fiyati cok yuksekse dusmesini bekleyebilirim biraz daha. Acelem yok zaten

Tesekkur ederim. Bende uyguna mi gitti acaba diyordum. Ilana koydum 10 dakka sonra opsiyonlandi. Ardindan satilmazsa diye 3 kisi siraya girdi. Sanirim 5090 in fiyatindan sonra 4090 lara asiri talep olusmus.
Stoklar azaldı ya eski modellere de talep arttı tabi.

Stoklar azaldı ya eski modellere de talep arttı tabi.
Hmm anladim. Bununla ilgili 5xxx serisi icin uretim sureclerini hizlandirmislar fakat bir cok ulkede talep beklenenin altinda oldugu icin stoklar sismis. Bir bizim ulkemizde yuksek talep var 5xxx serisine sanirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,015
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri