Playstation mı yoksa ticaret mi

Resullls

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba 12 bin liram var. Bu paraya PlayStation 4 mü alıp oynamalıyım, yoksa instagramda @maskonomist diye bir sayfa var onun gibii al sat mi yapmalıyım?

Bence 13 -14 liraya PS 5 al. Ps4 e o para çok. PS 4 fat kasa 5 bin e bulursun. İçini temizletip termal macunu u yeniletirsin 1000 lira tutabilir. YouTube da videoları var. Kendin de yaparsin belki ama uğraşma bence. Benin yarim günümu almıştı. 6600xt ile takas yapmıştım kazık yedim. Hacmi kadar pislik çıktı içinden ama hallettim.

Merhaba 12 bin liram var. Bu paraya PlayStation 4 mü alıp oynamalıyım, yoksa instagramda @maskonomist diye bir sayfa var onun gibii al sat mi yapmalıyım?
Ben pandemi sürecinde çokça al-sat yaptım insanlarla uğraşmak zor hele ölücülerle uğraşmak daha da zor. Edeceğin kâr giden zamanı geri vermiyor maalesef :( Ama tabii umudunu kırmamak açısından eğer ticareti seviyorsan sıcak para güzel geliyor, olmadı birkaç kere denersin sevmezsen alırsın kendi konsolunu oyununu oynarsın.

Spor hakkında ne düşünüyorsun? Futbolcular baya iyi kazanıyor.

Al-Sat derken fiziki mal mı, yoksa borsa üzerinden trading mi?

Önce alıcıyı sonra ürünü bulman daha iyi olur mesela anlaş birisiyle 10bine sistem diye kapıda al topla 7 yemi toplarsın artık 8 E mi kalan parayı öyle alıp bu şekilde ilerle tabi ilk önce ekran kartı al sat yaparsan daha iyi olur gpuya olan talep hep daha fazla

Önce alıcıyı sonra ürünü bulman daha iyi olur mesela anlaş birisiyle 10bine sistem diye kapıda al topla 7 yemi toplarsın artık 8 E mi kalan parayı öyle alıp bu şekilde ilerle tabi ilk önce ekran kartı al sat yaparsan daha iyi olur gpuya olan talep hep daha fazla
AMA sadece pc parçaları al sat yapmak istemiyorum. Örnek:playstation-android/ios cep telefonu-laptop-vs.

O bütçeye PS4 gereksiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,895
Üyeler
185,346
Son üye
Alikopter
Geri