Ben pandemi sürecinde çokça al-sat yaptım insanlarla uğraşmak zor hele ölücülerle uğraşmak daha da zor. Edeceğin kâr giden zamanı geri vermiyor maalesefMerhaba 12 bin liram var. Bu paraya PlayStation 4 mü alıp oynamalıyım, yoksa instagramda @maskonomist diye bir sayfa var onun gibii al sat mi yapmalıyım?
Önce alıcıyı sonra ürünü bulman daha iyi olur mesela anlaş birisiyle 10bine sistem diye kapıda al topla 7 yemi toplarsın artık 8 E mi kalan parayı öyle alıp bu şekilde ilerle tabi ilk önce ekran kartı al sat yaparsan daha iyi olur gpuya olan talep hep daha fazlaFizikî mal
AMA sadece pc parçaları al sat yapmak istemiyorum. ÖrnekÖnce alıcıyı sonra ürünü bulman daha iyi olur mesela anlaş birisiyle 10bine sistem diye kapıda al topla 7 yemi toplarsın artık 8 E mi kalan parayı öyle alıp bu şekilde ilerle tabi ilk önce ekran kartı al sat yaparsan daha iyi olur gpuya olan talep hep daha fazla
ilk başta hızlı piyasası olan ios larla başla o zamanAMA sadece pc parçaları al sat yapmak istemiyorum. Örneklaystation-android/ios cep telefonu-laptop-vs.