kadiralkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 357
birinde paspas var samsungda yok tercih meselesiBu ürün mü daha iyidir yoksa bu mu?
Bu 711 modelinin paspaslı versiyonu. Çekimi zayıf. Jet 85 ile kafa kafaya verirsen Bosch'un içini süpürür.Bu ürün mü daha iyidir yoksa bu mu?
philips 7043 mü samsung muBu 711 modelinin paspaslı versiyonu. Çekimi zayıf. Jet 85 ile kafa kafaya verirsen Bosch'un içini süpürür.
Hocam attığım bosch'un paspaslı versiyonunu 11'e aldım ben geçen hafta. Fiyatını değerlendirecek olursak bedava gibi.Bu 711 modelinin paspaslı versiyonu. Çekimi zayıf. Jet 85 ile kafa kafaya verirsen Bosch'un içini süpürür.
7043'ü kullandım çok az bir süre. Şahsen önermiyorum.philips 7043 mü samsung mu
o zaman en iyisi samsung emiş gücü çok yüksekHocam attığım bosch'un paspaslı versiyonunu 11'e aldım ben geçen hafta. Fiyatını değerlendirecek olursak bedava gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7043'ü kullandım çok az bir süre. Şahsen önermiyorum.
Bosch bugün elime ulaştı. Philips'ten daha iyi, samsung hakkında yorum yapamıyorum fakat benim aldığım fiyatta en mantıklısı Bosch.o zaman en iyisi samsung emiş gücü çok yüksek
emiş gücü iyise alınabilirBosch bugün elime ulaştı. Philips'ten daha iyi, samsung hakkında yorum yapamıyorum fakat benim aldığım fiyatta en mantıklısı Bosch.
İnternette bilgi bulamadım fakat hissiyat olarak Philips'ten çok daha iyi geldi.emiş gücü iyise alınabilir
kullanım daha iyi siz ikisinide test ettiniz sonuçta deneyilisnizİnternette bilgi bulamadım fakat hissiyat olarak Philips'ten çok daha iyi geldi.