GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

RX7900 GRE var 16gb ram ve 7500f var. 2K Ultra ayarlarda 70 fps üstü alsam yeter
1080p ultra grafiklerde 60 fps görürseniz sevinin hocam çok mümkün değil oyun Ray tracing odaklı olacak

Hocam kastettiğim şey şu PS5 de bile 30 fps çalışmıyor yer yer 25 fps lere düştüğü tespit edilmiş bunu düşününce series s de çalıştırmak teknik açıdan bayağı büyük bir olay
yav ps5 verisyonu ile series s versiyonu aynı olmayacak ki aynı oyunu alıp grafikleri çözünürlüğü kısarak 30fps de çalışabilecek kıvama getirecekler

Rdryi bile 1080p oynatamıyor
Çünkü Xbox One versiyonu çalışıyor ki bende One S vardı oyun kötü veya göze batacak şekilde gözükmüyordu gayet iyiydi

yav ps5 verisyonu ile series s versiyonu aynı olmayacak ki aynı oyunu alıp grafikleri çözünürlüğü kısarak 30fps de çalışabilecek kıvama getirecekler
Yani bilemiyorum fakat PS5 almayı düşünüyordum oyunun 30 fps çalıştığını öğrendikten sonra vazgeçtim 60 fps altı beni tatmin etmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
s bide zor çıkartcaklar npc ler azaltılcak zaten s ps4 prodan dağa iyi
ÖzellikPS4 ProXbox Series S
GPU (grafik gücü)4.2 TFLOPs4 TFLOPs (daha yeni mimari)
CPU8 çekirdek Jaguar, 2.1 GHz8 çekirdek Zen 2, 3.6 GHz
RAM8 GB GDDR510 GB GDDR6
SSDYok (sata HDD)Var (NVMe SSD, çok daha hızlı)
Oyun performansı4K’ya yükseltilmiş, 30-60 FPS1440p hedef, 60-120 FPS
Gerçek nesil8. nesil (PS4 dönemi)9. nesil (PS5/Xbox Serie

Performans kaybı yaşamadan çıkacakmış. Biz mi çok abartıyoruz acaba?

Mesele çalıştırmak değilki GTX 1050 İle bile açarsın fakat hangi grafiklerde ne fps aldığın önemli 480p ye çek 1050 İlede 30 fps de oynarsın işlemcin ve ram yeterli ise
1050ti nin kaldırcanı hiç düşünme çünkü gtx olmalarından kaynaklı rtx çekirdekleri çok kısıtlı en düşük 2060 açacak

Tahmini olarak
5090 ile 4k ultra da bile 60fps alınacağından şüpheliyim yapacakları optimizasyona bağlı

1050ti nin kaldırcanı hiç düşünme çünkü gtx olmalarından kaynaklı rtx çekirdekleri çok kısıtlı en düşük 2060 açacak
Hocam ironi nedir bilirmisiniz ayrıca 480p görüntü dediğimiz görüntüyü bilirmisiniz VRAM şişiren en büyük şey çözünürlük ek olarak teoride oyunun grafiklerini iyice kısarak çalıştırmak mümkün

s te kaldırmicak demiyorum ama adamlar gta 6 için ps 5 pro çıkartı düşünürsek bence abarmıyoruz hem site kaynak vermemiş çok güvenemedim

Şimdi sırf Series S'e çıkartmak için PS2 izlenimi verecek kadar düşürülürse oyun Microsoft'a geçmiş olsun. X'e çıkan her oyunun S'ye de çıkma vaadi baş ağrıtacak. Kaldı ki Baldur's Gate III ve Black Myth: Wukong'da bunu gördük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,434
Üyeler
174,151
Son üye
lency
Geri