captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 677
1ggünde ne olmuş olabilir ki çalışmayan fan mı var fan rpm mi düzgün mü
Hepsini kontrol ettim kasa fanları ztn full hızda sata ile bağlandığı için1ggünde ne olmuş olabilir ki çalışmayan fan mı var fan rpm mi düzgün mü
Kral dehşet fps düşük ve drop yiyorumHW monitör indir ordan bak sıcaklığa 10c ile o kadar düşüş olmaz işlemciler 85cye kadar düşüş olmadan oynatır
üstad çok saçma bir durum sıcaklıktan olduğunu sanmıyorum ya herhangi bişey indirdin mi pc ye işlemciyi sömüren bişey var herhalde..Hepsini kontrol ettim kasa fanları ztn full hızda sata ile bağlandığı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral dehşet fps düşük ve drop yiyorum
İndirmedim gibi şimdi format atıcam bakalımüstad çok saçma bir durum sıcaklıktan olduğunu sanmıyorum ya herhangi bişey indirdin mi pc ye işlemciyi sömüren bişey var herhalde..
Merak ettim de monitörün 500 hz mi? Ayrıca o işlemci 60 derece oldu diye performans kaybı olmaz.500 sabit oynıyamıyorum valoda daha ne kdr düşüş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral 60 derece bu oyunda az mı sence boşta 47 48 lerde termal macunda 1 hafta önce sürdüm
Hayır 500hz değil ama fps 500 üstündeyken gecikme yok gibi bir şey ondan dolayı yüksek olması lazım performans kaybı neden oldu bilmiyorumMerak ettim de monitörün 500 hz mi? Ayrıca o işlemci 60 derece oldu diye performans kaybı olmaz.