vpnle neden bunu deniyorsunuz ki?Selamlar, yeni gelen sohbet baloncuklarını almak istiyorum ama ödeme doğrulanamadı dedi birkaç defa neden olduğunu biliyor musunuz?
+3 tane kartla denedim
+VPN ve DNSler ile denedim
+Kartta yeterince para var
vpnsiz discorda girilmiyor xdvpnle neden bunu deniyorsunuz ki?
İyide GoodbyeDPI DNS gibi yöntemler varken VPN ile ödeme yapmak nedir?vpnsiz discorda girilmiyor xd
boyle bir sorun suanda yok ilk yasak geldiginde odeme onaylanmiyordu tum bankalar suanda odeme aliyor aynisi roblox ve diger platformlar icinde gecerliİyide GoodbyeDPI DNS gibi yöntemler varken VPN ile ödeme yapmak nedir?
Ayrıca Discord Yasaklı olduğu için onaylanmıyor olabilir. Hangi banka?
ben şahsen ziraat'te denedim başarısız oldu geçen hafta ama paparada oluyorduboyle bir sorun suanda yok ilk yasak geldiginde odeme onaylanmiyordu tum bankalar suanda odeme aliyor aynisi roblox ve diger platformlar icinde gecerli
hayır visaTroy kart kullanıyorsanız, kartınız yurt dışı alışverişlerinde veya işlemlerinde geçerli olmayabilir.
EvetTarayıcıdan denediniz mi
PC'den gözüküyor sadeceSohbet boluncuk derken ben öyle bişey görmedim daha ss atma şansın var mı ?
Nasıl yaptınız anlatır mısınız.ben şahsen ziraat'te denedim başarısız oldu geçen hafta ama paparada oluyordu
daha geçenlerde master card ile aldım hocam ben warp ile giriyorum hem internet iyileşiyor tarayıcıdan deneyin bende tarayıcıdan aldımSelamlar, yeni gelen sohbet baloncuklarını almak istiyorum ama ödeme doğrulanamadı dedi birkaç defa neden olduğunu biliyor musunuz?
+3 tane kartla denedim
+VPN ve DNSler ile denedim
+Kartta yeterince para var
Benim pc zaten merak ettimEvet
PC'den gözüküyor sadece
Nasıl yaptınız anlatır mısınız.