🔥İndirim Anker Soundcare Liberty 4 NC 1.999 TL

Daha yolun başı, bunlar ne ki?

İşin kötü yanı, yanlış yönlendirmesinden dolayı kullanıcıların fikirleri değişince bir daha doğruya da yönelmiyorlar. Bu zatın dışında diğer bazı zatlar da düzgün yazmadan yazıyor, kullanıcının tek tük seçeneği varsa onlar da güme gidiyor, sonra da kötü olanı seçiyor tabii.

Bu zatın durumu farklı, bunda farklı bir durum var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış öğrendiğin için terslik içinde kendini doğru sanıyorsun. O HP SSD meselesi hâlen duruyordur bir yerde.

Konu buydu demi

Kioxia Exceria Pro 1TB ile HP FX900

1746995827497.webp

1746996169191.webp

Flac veya wav (kayıpsız kaynak) müzik dinlerken radyo ve mp3 sesi almazsın
SBC veya AAC kulaklıkta sende flac veya wav kaynak olsa bile müzik dinlerken radyo ve mp3 sesi alırsın

Bir kulaklıkta bunlar yoksa o kulaklık 500 tl den fazla emez

LHDC 5.0 (şuan en gelişmişi bu) 24Bit 192Khz
LDAC 24Bit 96 Khz
LHDC
aptX HD 24 Bit 48Khz

Hem cihaz hem de kulaklıkta bu desteklerin olması şarttır

AAC ve SBC ----> 16 Bit 44Khz uzak durun -----------> 16 Bit BT Codecten uzak durun

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Gene başladı bizim mesaiii HAJSJDJFJFKF Ula yeter la kopyala yapıştır her konu şunu rapor edin bı doğru bilgin yok

Gene başladı bizim mesaiii HAJSJDJFJFKF Ula yeter la kopyala yapıştır her konu şunu rapor edin bı doğru bilgin yok
SBC ciler sizi Mal ortada elinizde ürünler patladı mı

Bir kulaklıkta bunlar yoksa o kulaklık 500 tl den fazla etmez

LDAC 24Bit 96 Khz
LHDC
aptX HD 24 Bit 48Khz

1746996497840.webp

LDAC 24Bit 96 Khz
LHDC
aptX HD 24 Bit 48Khz
SBC ciler siz
Alıntıyı görüntüle
Kanka melobuds onerip duruyom sponsorluk varsa söyle ma10dada aynısını yaptı tuğla diyip duruyordu hypex cirro dada aynısı sanane la milletten

Raporladim ilesitime geçmeyin bunla

LDAC 24Bit 96 Khz
LHDC
aptX HD 24 Bit 48Khz

Alıntıyı görüntüle
Bende bundan var bunada çöp desene 150 dolarlık kulaklık https://www.razer.com/mena-en/mobil...wPrLaEKPDVWVM4bWTD5HKt6LYJbzdmG14UVtJJSuDLUCq

Son düzenleme:
Kanka melobuds onerip duruyom sponsorluk varsa söyle ma10dada aynısını yaptı tuğla diyip duruyordu hypex cirro dada aynısı sanane la milletten

Raporladim ilesitime geçmeyin bunla

Bende bundan var bunada çöp desene 150 dolarlık kulaklık https://www.razer.com/mena-en/mobil...wPrLaEKPDVWVM4bWTD5HKt6LYJbzdmG14UVtJJSuDLUCq

SBC Soundpeats T3 Pro F/P KRALI? 19 Şuabat 2025​

Bu kulaklığı aldım o kadar ballandıra balandıra anlatıyor kulaklığı 1 ay önce aldım RADYO SESİ veriyor ses boğuk temiz ses yok incelemeyi yapan birde jabra elit 3 den daha iyi diyor diye kulaklığı aldım şunu farkettim adamın kulağı sesi duymuyor para peşinde
Ayrıca BT 5.4 buna da inanmayın firma sahtekarın önde gideni (Soundpeats) bu firmanın BT versiyonları tamamen tüketiciyi kandırma üzerine kurulu

Soundpeats T3 Pro ses kalitesi 10 üzerinde 4,5 - 5 (Buna kulaklık diyen birkişi sağırdır)

Jabra Elite 3 ses kalitesi 10 üzerinde 6,5 - 7​

yurt dışı amazon 1327 tl ye aldığım OneOdio Studio Wireless Pro C,Y80B ses kalitesi 10 üzerinde 8,5 -9 (bozulma yok tertemiz ses veriyor kablolu kablosuz ses kalitesi değişmiyor)​

1746998652170.webp

1746999307283.webp

Son düzenleme:

SBC Soundpeats T3 Pro F/P KRALI? 19 Şuabat 2025​

Bu kulaklığı aldım o kadar ballandıra balandıra anlatıyor kulaklığı 1 ay önce aldım RADYO SESİ veriyor ses boğuk temiz ses yok incelemeyi yapan birde jabra elit 3 den daha iyi diyor diye kulaklığı aldım şunu farkettim adamın kulağı sesi duymuyor para peşinde
Ayrıca BT 5.4 buna da inanmayın firma sahtekarın önde gideni (Soundpeats) bu firmanın BT versiyonları tamamen tüketiciyi kandırma üzerine kurulu

Bu adam trde çoğu kulaklığı inceleyen adam herkesin kulaklık zevki farklidir şimdi 500 TL'ye sbc ile aldığın 1k ile aldığın arasında fark bile olabiliyor sürücü den kaynakli

Bu adam trde çoğu kulaklığı inceleyen adam herkesin kulaklık zevki farklidir şimdi 500 TL'ye sbc ile aldığın 1k ile aldığın arasında fark bile olabiliyor sürücü den kaynakli
Adamın kulağı sağır içerik ürettiğini zannediyor ve para kazanmaya çalışıyor sahtekar
40 tl ye kulaklık alayım sonra F/P KRALI yazıp milleti kandırayım bu adiliktir
Hiç bir kriter yok sese yüksek puan vererek milleti kandırıyor

Sakın almayın (adamın taktiği 44 tl ye kulaklığı alıyor F/P deyip milleti kandırıyor)
Birde yalandan kaliteli x firmanın kulaklığından daha iyi diyerek kandırıyor şov yapacak ya

1746999618836.webp

Son düzenleme:
Adamın kulağı sağır içerik ürettiğini zannediyor ve para kazanmaya çalışıyor sahtekar
Kullanmadığım için bişi diyemem

He haklı olduğun konualr vsr tabii adam ear stick vs airpods yapıyor nasi gerçeklik bekleyebilirsin .d

LDAC 24Bit 96 Khz
LHDC
aptX HD 24 Bit 48Khz

Alıntıyı görüntüle
Kara kara düşünüyorum elimde patladı diye ahahahhahagsmfnsdnsjhe
Hey Allahım ya gecenin bir yarısı gene iyi güldük. Hala codec olayına takılıp kalmışsın tahmini ne zaman çıkarsın codec olayından :)

LDAC kulaklık olması güzel kulaklık alınırken ilk bakacağınız özelliklik bu olsun SBC kulaklıklar radyo sesi alırsınız
Bir adam düşünün söyledigi şeylerin yarısı yanlış yarısı şaibeli...
İsterseniz 10bin 20bin basın tws e
Ldac sbc aac farkını hissetmiyceksiniz twsler teknik olarak bu kadar gelişmiş değil
İnsanlar boşuna bir ieme bir ampe dace binlerce dolar basmıyor ses kalitesi için sen ise bı marka atıp ldac var diye sese oylama yapmışsın :D
Sana aynı şarkiyı tüm kayıtlarla farklı kodeklerle dinletseler sadece random tahmin yapabilirsin

Beyler bir tavsiyem var, yeni konu açın kavga konusu hem burası uzamasın hem de içeceğimizi alıp orayı seyredelim nasıl fikir :peped:
Ortada bir kavga değil bir arkadaş tarafından daha önce defalarca tekrarlanmış bir "gösteri" var. Yanlış bilgilendirme uyarisindan anlayabilirsiniz.

O arkadaşla kavga etmeyi kendime hakaret sayarım.

Ldac sbc aac farkını hissetmiyceksiniz twsler teknik olarak bu kadar gelişmiş değil
İnsanlar boşuna bir ieme bir ampe dace binlerce dolar basmıyor ses kalitesi için sen ise bı marka atıp ldac var diye sese oylama yapmışsın :D
Sana aynı şarkiyı tüm kayıtlarla farklı kodeklerle dinletseler sadece random tahmin yapabilirsin
Bütün kategorilerin bilenleri birleşmiş yanliş bilgilendirme uyarisi alan birinden şikayetçi. Durumu buradan anlayabilirsiniz. Ki zaten yazdiklarina da gereken cevabi verdik konudaki ürün için:
Cevap vermekten bıktım ben bu arkadaşa...
Flaw ve waw formatını kayıpsız kablosuz kulaklık ve pahalı sistemler ile anca dinleyebilirsin bunu bir kenara koydum.
Telefonda spotify olsun youtube olsun hala mp3 formatı kullanıyor. Ldac formatını kullanan müzik platformu türkiye aboneliği satmıyor. İşin özü ldac olunca ooo dehşet ses dinliyorum diyemezsiniz elinize aynı fiyat bandında aac ve ldac kulaklık alıp denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Bu arkadaş çok bilmişliği ile aynı mesajları sanki ai dan çıkmış gibi spamlıyor.

Kullandığınız kaynakta ilk önce flac formatında müzik bulundurmalısınız. Bu dosyalar çok yüksek boyutlu, örneğin 24 bit 88 khz bir şarkı 120 mb , herkeste bir şarkı için bu kadar yer olmayabilir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Spotify gibi uygulamalarda 24 bit desteği yok 16 bit var, onu da zaten ldac formatında dinlediğinizde aac veya sbc formatından biraz daha uzamsal bir ses versede bence kaliteli bir kaynağınız ve üstün bir kulaklığınız yoksa aradaki fark fazla değil, ben Spotify tarzı uygulamaları ldac yada aptx adaptive için önermem, eğer bütçeniz varsa ses için sony wh-1000xm5 ve ldac destekli bir dsd player yada ldac destekli bir telefonla flac 24 bit şarkı dinlemenizi öneririm , ben kullanıyorum çok memnunum. Umarım bilgilendirici olmuştur :)

Bak dayanamadım ben de bir iki şey yazayım.
1) LDAC gibi teknolojileri destekleyen kulaklık sayısı o kadar fazla değil. Yani dünyanın büyük çoğunluğu kulaginda radyo mu taşıyor? Bu saçmalik.
2) LDAC ile FLAC veya WAV dinlesen bile bu kablolu gibi kayipsız olmuyor zira LDAC da kayıplı bir teknoloji.
3) Spotify, Youtube kayıpsız müzik seçeneği sunmuyor. Yani LDAC kulaklık alıp buradan dinlerseniz yine mp3, ogg gibi max. 320KBPS kayıplı ses dinlemiş oluyorsun.
4) ses kalitesi çözünürlük ve bitten oluşmuyor. Hatta çok iyi ekipmanların olsa dahi CD kalitesinin ya da 48KHz'nin üstünün pek bir fark yaratmadığına, bunun audiophile camiasinin bir plasebosu olduğuna inanan çok büyük bir kesim var ki çok da haksız sayılmazlar. İyi bir kulaklık ve DAC ile kör test yap. Aynı şarkıyı 48KHz ve 192KHz'de oynat bakalım hangisi hangisi ayırt edebiliyor musun?
5) bu tarz kulaklikları alıp da tamamen sessiz bir ortamda kullanan sayisi kaç kişi? Bunlar taşınabilir bluetooth kulaklıklar. Çoğu kişi dışarıda vs. kullanıyor. Bu durumda da istersen kayipsiz dinle ister kayipli, isterse en iyi ANC performansı olsun çevrenin duyduğun sese cok fazla etkisi oluyor. Kayıpsız sesin getirdiği dinamikleri ve detayları kaybediyorsun. Duyman çok zor.
6) diğer arkadaşların dediği gibi bu teknolojilerin nimetinden yararlanmak için çok iyi cihazlar da gerekiyor. Aynı şeyi az önce kablolu için de söyledim. Kabloluda bile iyi olmadıkça ayırt etmek zor iken hala kayıpli olan ve dışarıda dinlediğin parçadan nasıl anlayacaksın bunları?
7) diğer arkadaşların dediği gibi taşıma zorluğu vs. Örneğin ben Apple Music'te tüm şarkılarımı olabilecek en yüksek kalitede indirdim (Apple Music, Spotify ve Youtube'un aksine kayıpsız ve yüksek çözünürlüklü kayıpsız ses sunuyor). Şu anda telefonumda sadece 80GB müzik var.

Bak işte ortaya 1 cümle yalan yanlış bir şey yazılınca kanitlamak icin bir süru kişi paragraflar yazmak zorunda kalıyor. Bunun bilimsel bir ismi vardı da unuttum. Bu Kartallar denen arkadaş hep böyle yapıyor. Monitör konularından hatirliyorsundur. Zaten monitör konusunda Türk bilgi kaynağı yok, etraf yanlis bilgilendirme dolu. Emek emek paragraflarca yazıyorum, insanlara anlatmaya çalişıyorum... Bu arkadaş 2 satır yanliş bilgilendirme ile emeğimi çöpe atıyordu. Her kategoride böyle yapıyor. Sonra tabii modlara açıklayıp yanliş bilgilendirme attiriyoruz da iş işten geçmiş, okuyan okumuş, vaktimi kaybetmiş oluyorum.

@Keepr

Mesala bak bir yanliş bilgilendirmesini daha söyleyeyim. Orada bitrate tablosunu paylaşmış. SBC, AAC'den yüksek (320 vs 256). Halbuki AAC, düzgün çaliştığı sürece SBC'den daha iyi bir CODEC. Daha düşuk bitrate'sine rağmen daha iyi çünkü daha iyi sıkıştirma destekliyor. Ama onun da Android'de çalışması ile alakali sorunlar var.
Ya da mesela bazen SBC direk çok daha kötü olabiliyor zira bazı kulaklıklar SBC kullanırken bitpool kısitlamasına takılıyor.

Öyle basit değil yani bu meseleler.

Son düzenleme:
Ortada bir kavga değil bir arkadaş tarafından daha önce defalarca tekrarlanmış bir "gösteri" var. Yanlış bilgilendirme uyarisindan anlayabilirsiniz.

O arkadaşla kavga etmeyi kendime hakaret sayarım.

Bütün kategorilerin bilenleri birleşmiş yanliş bilgilendirme uyarisi alan birinden şikayetçi. Durumu buradan anlayabilirsiniz. Ki zaten yazdiklarina da gereken cevabi verdik konudaki ürün için:
Yani hocam evet 2 3 defa başka yerde mesajını gördüm her defasında bir tartışma çıkmış. Senin monitör konularında emeğini ve bilgini de biliyorum o yüzden hak veriyorum sana ama demeye çalıştığım şey burdaki indirim çoktan bitti ve gereksiz uzuyor burası. Normalde modların bu konuya kilit atması lazım artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,330
Üyeler
174,123
Son üye
ravenspeed
Geri