Anakart + işlemci tavsiyesi

Khongar

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Beyaz sistemim hali hazırda mevcut ddr5 32gb ram ve intel arc b580 var beyaz anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum 2.elde olabilir intel veya AMD fark etmez

Hocam meraktan soruyorum Intel GPU tercihinin sebebini paylaşabilir misiniz?

Beyaz olarak en fiyat performans o vardı 1 hafta öncesine kadar da aktif kullanıyordum gayet güzel bi sıkıntı yaşamadım
Anladım hocam. Teşekkür ederim, umarım ileride de bir sıkıntı yaşatmaz. Malum piyasaya rakip lazım.

Beyaz sistemim hali hazırda mevcut ddr5 32gb ram ve intel arc b580 var beyaz anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum 2.elde olabilir intel veya AMD fark etmez
https://www.epey.com/anakart/msi-b650m-gaming-plus-wifi.html + bütçeyi biraz zorlayıp 7700x alabilirsin veya 9600x.

b850 pro rs+7500f gider bu sisteme beyaz olsun diye

b850 pro rs+7500f gider bu sisteme beyaz olsun diye
uygun fiyata stoğu kalmamış kahroldum gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rakip olcak ufak bi oc ile %20 artış yaptım arkadaşın 4060ti ı geçiyordu 10fps üstü fark atıyordu
b580 zaten normalde de 4060 Tİ yi geçmesi lazım :D oc yapmışsın tam geçer.

hocam 9600x mantıksız geliyor bana nedense onun 7600 ü almışlar 9600x yapmışlar gibime geliyor belki aralarındaki performans farkı yeni güncellemeler ile artmıştır bilmiyorum
gerçekten bana da öyle geliyor ama testlerde nedense performansı bir tık iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aktif 7500f ile project zero kullanıyordum arızalı geldiler hepsini iade ettim 14600kf li bi sisteme geçmeyi düşünüyorum ama beyaz bi anakart bulamıyorum
nerden aldınız ? aldığınız yere göre değişir ikisi de çok iyi donanımlar çünkü.

gerçekten bana da öyle geliyor ama testlerde nedense performansı bir tık iyi.
hocam şuanda am5 e yatırım saçma geliyor (evet saçma dediğim halde sistem topladım :D) 1.5 seneye yeni soket çıkacak 7500f zaten çoğu şeye yetiyor fazladan masrafa gerek yok diye düşünüyorum fakat herkesin görüşü farklı tabii ki :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,209
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S
Geri