Ajazz aj179 pro alacaktım patladık yani :^/Wincredit de denedim de 1230 uyarısı verdi
Ajazz aj179 pro alacaktım patladık yani :^/Wincredit de denedim de 1230 uyarısı verdi
Ürün fiyatlarını güncellemiyor çakal temueuro düşünce max sepet fiyatını güncellemişler
1230 altına alabileceğin satıcılar mevcutAjazz aj179 pro alacaktım patladık yani :^/
1230 altında siyah satan bulamadım beyazı mevcut galiba sadece1230 altına alabileceğin satıcılar mevcut
o durumda fiyat güncelleme üzerinden bir çok kişi temuyu batırırÜrün fiyatlarını güncellemiyor çakal temu
1230 altında siyah satan bulamadım beyazı mevcut galiba sadece
Ben 1260lık olanından satın almıştım onun satıcısı ajazz gözüküyordu buda ajazz gözüküyor logoları farklı hangisi gerçek ajazzo durumda fiyat güncelleme üzerinden bir çok kişi temuyu batırır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aj179 /pro 8k sağ el oyun orijinal - Temu Türkiye
aj179 /pro 8k sağ el oyun - orijinal praw3950/3395 yorgunluk yapmayan uzun ömürlü rgb kablosuz manyetik ekran şarj - 30k dip optik sensör - 1 tıklama - buz hissi kaplama, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
Efsane duruyor, limit güncelleniyor fiyatlar güncellenmeli ama temu mağdur ediyor bu konudaBir kaç saat önce iyiki siparişimi vermişim2. hesaptan alacağım ürün kaldı. Keşke onuda sipariş verseydim.
Alıntıyı görüntüle
Bundan alırsam bataryayı nereden almam lazım?Bir kaç saat önce iyiki siparişimi vermişim2. hesaptan alacağım ürün kaldı. Keşke onuda sipariş verseydim.
Alıntıyı görüntüle
Bu da farklı bir satıcı. Problem olmaz, alabilirsin.Ben 1260lık olanından satın almıştım onun satıcısı ajazz gözüküyordu buda ajazz gözüküyor logoları farklı hangisi gerçek ajazz![]()
Ya trendyoldan felan alacağız ya da buradan bir arkadaş birisinin iletişim bilgisini yazdı bana ya da oradan alacağız. Hele gelsin de.Efsane duruyor, limit güncelleniyor fiyatlar güncellenmeli ama temu mağdur ediyor bu konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan alırsam bataryayı nereden almam lazım?
Ben kullanıyorum. Lianli ışık efektini bekleme. Lianli'nin kontrolcüsü özel.prism iv pro 120mm kasa fanı 5v 3 pin argb 12v 4 - Temu Türkiye
prism iv pro 120mm kasa fanı, 5v 3 pin argb, 12v 4 pin pwm, sonsuz ayna, 1650 rpm, 65 cfm, sessiz pc soğutucu, anakart senkronizasyonu, hız kontrolü, masaüstü radyatör/cpu soğutucu/bilgisayar kasası için, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
bu fanlardan kullanan varmı acaba tr deki lianli fanlara bu kadar para vermek istemiyorum açıkçası birde kullanan varsa lianli gibi ışık efektleri varmı