TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

euro düşünce max sepet fiyatını güncellemişler

Ürün fiyatlarını güncellemiyor çakal temu
o durumda fiyat güncelleme üzerinden bir çok kişi temuyu batırır :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1230 altında siyah satan bulamadım beyazı mevcut galiba sadece

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
o durumda fiyat güncelleme üzerinden bir çok kişi temuyu batırır :)

Ben 1260lık olanından satın almıştım onun satıcısı ajazz gözüküyordu buda ajazz gözüküyor logoları farklı hangisi gerçek ajazz 😅

Bir kaç saat önce iyiki siparişimi vermişim :D 2. hesaptan alacağım ürün kaldı. Keşke onuda sipariş verseydim.
1747063972952.webp

Bir kaç saat önce iyiki siparişimi vermişim :D 2. hesaptan alacağım ürün kaldı. Keşke onuda sipariş verseydim.
Alıntıyı görüntüle
Efsane duruyor, limit güncelleniyor fiyatlar güncellenmeli ama temu mağdur ediyor bu konuda

Alıntıyı görüntüle
Bundan alırsam bataryayı nereden almam lazım?

Son düzenleme:
Ben 1260lık olanından satın almıştım onun satıcısı ajazz gözüküyordu buda ajazz gözüküyor logoları farklı hangisi gerçek ajazz 😅
Bu da farklı bir satıcı. Problem olmaz, alabilirsin.

Efsane duruyor, limit güncelleniyor fiyatlar güncellenmeli ama temu mağdur ediyor bu konuda

Bundan alırsam bataryayı nereden almam lazım?
Ya trendyoldan felan alacağız ya da buradan bir arkadaş birisinin iletişim bilgisini yazdı bana ya da oradan alacağız. Hele gelsin de.

bu fanlardan kullanan varmı acaba tr deki lianli fanlara bu kadar para vermek istemiyorum açıkçası birde kullanan varsa lianli gibi ışık efektleri varmı

bu fanlardan kullanan varmı acaba tr deki lianli fanlara bu kadar para vermek istemiyorum açıkçası birde kullanan varsa lianli gibi ışık efektleri varmı
Ben kullanıyorum. Lianli ışık efektini bekleme. Lianli'nin kontrolcüsü özel.

Bendekiler şunlardan :

Aynı marka senin attığının benzeri :

Ben memnunum. Çok sessiz ve kaliteli fanlar. Benim kasada fan çok olduğundan 700rmpde çalışıyorlar. Sessiz modda yani. Senin attığında aynıdır muhtemelen. 3lü paket alırsan daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri