Yok illaki uğraştıracaklar b*ktan siteleriyle şuna bak 2 belge denedim 1 saatir onaylamayı bırak 10 dakika yüklenme ekranı sürüyor sonra hiçbir şey olmamış gibi sayfa yenileniyor.Ya kardeşim zaten öğrenci olmasa da herkes bir şekilde bir öğrenci bulup alıyor. Zaten binlerce satıldı. Yap şunu düz şekilde herkes için aynı fiyat
Farketmez ben bizim komşunun MEB belgesi ile aldım. MEB çalışanı yada üni öğrencisi olması yeterli.hocam kendı hesaıbmdan kız arkadaşımımn ogrenclik belgesiyle işlem yapabilir miyim? barkodu girdim ama hata verdi. Ynalış bir barkod mu giriyorum acaba?
Yok deniyorum sağ üstteki barkodu inastla hatalı diyor veya direkt sayfa yenileniyor 1 saattir yapamadımFarketmez ben bizim komşunun MEB belgesi ile aldım. MEB çalışanı yada üni öğrencisi olması yeterli.
Aynen hocamSağ üstte YOK ile başlayan barkod kodu değil mi hocam yani doğru işlem eminim ama olmuyor.
Daha f/p ürün gelince pişman oluyolar işte normal bir durum zaten 2k da 360 fps alan valorantta csde rekabetçi mi kasacak o da ayrı soru işareti ama uzun ömürlü bir monitörse ileride iş yapar.2k 360Hz alacak sistem de dünya para 240Hz alanlar neden pişman ki?
Bilmiyorum kardeşim o kadar. Şöyle yapalım ben alayım sen ben 25k at hallederizYok deniyorum sağ üstteki barkodu inastla hatalı diyor veya direkt sayfa yenileniyor 1 saattir yapamadım. Yeni hesap açtım direkt onda da olmuyor.
yazıların görünümü hakkında yorumu neye göre yaptın bilemedim . 1440p ips ile oled arasında netlik konusunda bi dezavantaj hiç bi yerde okumadım.İlk indirime girdiğinde 17500e 240hzini aldım. Doyumsuz insan gözü 360 görünce onu da istiyor mu, evet istiyor. Hangisi daha iyi fırsat orasını bilmiyorum. Benim gözümde bu monitörü üretirken alınmış bolca saçma karar var. Bu kadar gamer görünümünden uzak, şık monitör yapıyorsun type-c portu yok. QD-oled panele mat kaplama yapmışlar, QD-oledi ışığı kontrol edebilen adam alır, o zaman da mat olmasına gerek yok. Perde açık oynayacak olan zaten Woled alır. Yani qd ve w oledlerden illa birini parlak birini mat yap deseler tabii ki qdyi parlak wyu mat yaparsın. Piyasada her seçeneğin olması için iyi tabi ama bana mantıklı gelmiyor. Alacak arkadaşlara da not olsun: gündüz- orta-iyi aydınlatmalı bir ortamda kullanırken öyle sonsuz kontrast gibi durmuyor, IPS'e benziyor. Fazla gömdüm ama kötü olduğundan değil, bu civarda oyun için monitör bakanlar gönül rahatlığıyla alabilir, fiyatında rakipsiz. Yazılar 1440P IPSlere göre daha kötü, yazıyla çok işiniz varsa daha düşük hz 4k modellere bakabilirsiniz.
Net şekilde netlik farkı var 240 olanı aldım yanyana kurdum oled ciddi derecede bulanık yazılarda IPS e göreBen aldım hocam . Alanlara hayırlı olsun tekrardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazıların görünümü hakkında yorumu neye göre yaptın bilemedim . 1440p ips ile oled arasında netlik konusunda bi dezavantaj hiç bi yerde okumadım.