Yanlış yazmışım düzelttim sorrydaha dün geldi elime inanılmaz ips'ten sonra gözüm bayram etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam koskoca oled yazıyor nasıl göremediniz şaşırdım açıkçası![]()

Yanlış yazmışım düzelttim sorrydaha dün geldi elime inanılmaz ips'ten sonra gözüm bayram etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam koskoca oled yazıyor nasıl göremediniz şaşırdım açıkçası![]()
Hocam yeni hesap mı açmak lazım eski hesap var ama barkod doğrulamıyor240hz olanı almıştım keşke iade edebilsem bunu alırdım
Zip'e kayıt oldum belki faizsiz vs taksit yapar umuduyla yıkıldım.![]()
Üniversite Öğrencisi indirimiyle Tekrardan stokta. Ben alamıyorum para yok alana ho.
Ben ilk aldığım hesapla girdim de sorun yok satın al var.Hocam yeni hesap mı açmak lazım eski hesap var ama barkod doğrulamıyor
hocam kendı hesaıbmdan kız arkadaşımımn ogrenclik belgesiyle işlem yapabilir miyim? barkodu girdim ama hata verdi. Ynalış bir barkod mu giriyorum acaba?Ben ilk aldığım hesapla girdim de sorun yok satın al var.
oddesy g9 bile indirimle 28kye geliyor hocam tabi eski jenerasyonu ama olsunÖğrenci indirimi nasıl oluyor ? 30.000₺ görünüyor sitede fiyatı.Bide oled ekran için 250 cdl parlaklık az değilmi![]()
lise olmuyormu![]()
Üniversite Öğrencisi indirimiyle Tekrardan stokta. Ben alamıyorum para yok alana ho.