Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Deep

80+
Reaksiyon skoru
77
Merhaba 1TB Taşınabilir Toshiba Harddiskim var sağlığı %9 a düşmüş bilgisayara takınca açılmıyordu 4 saat sonra falan yüklendi açıldı içinde veri yok sorun çıkartıyor diye boşaltmışım ( Diskin ismini X yapmışım .d )
Sizce hayata döndürebilirmiyim? olmazsa içini açıp elimdeki sata SSD yi takıp öyle kullanacam (onunda sağlığı %56 olması lazım)

Merhaba 1TB Taşınabilir Toshiba Harddiskim var sağlığı %9 a düşmüş bilgisayara takınca açılmıyordu 4 saat sonra falan yüklendi açıldı içinde veri yok sorun çıkartıyor diye boşaltmışım ( Diskin ismini X yapmışım .d )
Sizce hayata döndürebilirmiyim? olmazsa içini açıp elimdeki sata SSD yi takıp öyle kullanacam (onunda sağlığı %56 olması lazım)
düezlmiyor sanırsam benimde hdd eski sistemde tak diye kapandı şok verdim kullandığım yağı verdim (kalitelidir almak isterseniz şaka şaka o.O2 ) neyse işte düzelmedi yeni aldım onunla devam ettim

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
@K1dot @Deep agalarım bu sağlık azalma durumu satada da oluyormu? Oluyorsa hdd ye nazaran daha low miktarda mı azalıyor sağlığı? Bende ssd alacam da hazırda 256gb m2 var. 500lük sata mı yoksa m2 mi alsam diye düşünüyorum. Anakartımda da 1 tane m2 ssd yuvası var. Napsam ki

@K1dot @Deep agalarım bu sağlık azalma durumu satada da oluyormu? Oluyorsa hdd ye nazaran daha low miktarda mı azalıyor sağlığı? Bende ssd alacam da hazırda 256gb m2 var. 500lük sata mı yoksa m2 mi alsam diye düşünüyorum. Anakartımda da 1 tane m2 ssd yuvası var. Napsam ki
evet oluyor fakat daha az azalıyor daha sağlamlar sağlık bakımından ssd ler m2 daha matnıklı olur yer kaplamıyorlar

Hayır nasıl döndürmeyi düşünüyorsun :)
Sensörlerde sorun oluşup bozuluyor.

evet oluyor fakat daha az azalıyor daha sağlamlar sağlık bakımından ssd ler m2 daha matnıklı olur yer kaplamıyorlar
Knk yer önemli deil benim icin de sence sata alıyım 756gb depolamam olsn mu yoksa m2 alıyım 512gb olsun mu? Hangisi mantıklı?

Kurtarılamıyor..... HDD'nin kutusunuda açtım ssd takma şansıda yok sada adaptörü vardır zannetmiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,615
Üyeler
184,954
Son üye
SrootG
Geri