Kekolardan dayak yemek

bikonuacipcikicam

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
15
bu gece arkadaşlarla parkta oturmuş içiyorduk yoldan geçen kalabalık bir keko grubu bize sebepsiz yere küfür etti ve sonrasında olay büyüyerek kavga çıktı sağlam bir dayak yedik diyebilirim bıçaklanmadığımız içinde kendimizi şanslı buluyorum her neyse elim ayağım tutmayacak haldeyken dayak yediğim için gururuma yediremiyorum arkadaşlarla toplaşıp bu akşam lavuklarla bir kavga daha ayarlamak istiyorum ama içimde bir şüphede var sizce uğraşmaya değermi?

bu gece arkadaşlarla parkta oturmuş içiyorduk yoldan geçen kalabalık bir keko grubu bize sebepsiz yere küfür etti ve sonrasında olay büyüyerek kavga çıktı sağlam bir dayak yedik diyebilirim bıçaklanmadığımız içinde kendimizi şanslı buluyorum her neyse elim ayağım tutmayacak haldeyken dayak yediğim için gururuma yediremiyorum arkadaşlarla toplaşıp bu akşam lavuklarla bir kavga daha ayarlamak istiyorum ama içimde bir şüphede var sizce uğraşmaya değermi?
Hiç gerek yok Aileler arası kavgaya giderse asıl olay çıkar boşverin

Yapmayın yaşınız küçük işler değişebilir

Hiç gerek yok Aileler arası kavgaya giderse asıl olay çıkar boşverin
hocam olay aileme dokunursa karşı taraf için hiç iyi şeyler yaşanmaz 1 telefonla elazığın yarısı burada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmayın yaşınız küçük işler değişebilir
neyse hocam şimdilik önerileriniz doğrultusunda bir şey yapmayacağım

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
yani bıçak ihtimali olmasa bulun dalın der geçerdim. Kavgalardan bir şey olmaz da. Bıçak falan varsa sakın uğraşma. Sizden birinin canı yanar, onlardan birinin canı yanar. Kimsenin hayatını karartmaya gerek yok. Dayak yemek de senin gururuna dokunamaz. Onları da dövecek adam var, onları dövenleri dövecek adam yine var :D . Boş ver yani ama baktın sürekli taciz ediyorlar, laf ediyorlar, rahatsızlık veriyorlar. O zaman çözüm ara şuan için çok gereksiz düşünmen, üzülmen hele ki gururuna yedirmen. Hiç gerek yok, daha büyük dertler var önünde. Onlara focus ol.

yani bıçak ihtimali olmasa bulun dalın der geçerdim. Kavgalardan bir şey olmaz da. Bıçak falan varsa sakın uğraşma. Sizden birinin canı yanar, onlardan birinin canı yanar. Kimsenin hayatını karartmaya gerek yok. Dayak yemek de senin gururuna dokunamaz. Onları da dövecek adam var, onları dövenleri dövecek adam yine var :D . S*kt*r et geçsin baktın sürekli taciz ediyorlar, laf ediyorlar, rahatsızlık veriyorlar. O zaman çözüm ara şuan için çok gereksiz düşünmen, üzülmen hele ki gururuna yedirmen. Hiç gerek yok, daha büyük dertler var önünde. Onlara focus ol.
bıçak ihtimali yok hocam benim çağıracağım adamlar tam donanım insanlar bende kocaman sallamayla gideceğim bir şey yazarlarsa instadan falan kavga ayarlicam ama şuanlık vazgeçtim ben içmeye devam

yani bıçak ihtimali olmasa bulun dalın der geçerdim. Kavgalardan bir şey olmaz da. Bıçak falan varsa sakın uğraşma. Sizden birinin canı yanar, onlardan birinin canı yanar. Kimsenin hayatını karartmaya gerek yok. Dayak yemek de senin gururuna dokunamaz. Onları da dövecek adam var, onları dövenleri dövecek adam yine var :D . S*kt*r et geçsin baktın sürekli taciz ediyorlar, laf ediyorlar, rahatsızlık veriyorlar. O zaman çözüm ara şuan için çok gereksiz düşünmen, üzülmen hele ki gururuna yedirmen. Hiç gerek yok, daha büyük dertler var önünde. Onlara focus ol.
Kuralları okudun mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bıçak ihtimali yok hocam benim çağıracağım adamlar tam donanım insanlar bende kocaman sallamayla gideceğim bir şey yazarlarsa instadan falan kavga ayarlicam ama şuanlık vazgeçtim ben içmeye devam
İçme olum içme yav

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,060
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri