Çözüldü✓ 21k ya 7800xt alınır mı?

bence şöyle 7800xt ve 4070 fps karşılaştırmalarına bakın sonra ikisininde fiyatlarına bakın. 5060ti 5070 9070 fiyatlarına göre bence fiyat/performansa göre şuan için daha iyi gözüküyor.
ben almadan önce bol bol baktım hocam 7800xt 4070'i direkt geçiyor 4070 süper ile kapışıyor çoğu oyunda da geçiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
ben almadan önce bol bol baktım hocam 7800xt 4070'i direkt geçiyor 4070 süper ile kapışıyor çoğu oyunda da geçiyor.
biliyorum hocam bende kullandım arkadaşta bakıp kendi görsün diye yazdım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bekleyin zaten olmadı gene 7800xt alırsınız fiyatlar pek oynamaz herhalde

bence şöyle 7800xt ve 4070 fps karşılaştırmalarına bakın sonra ikisininde fiyatlarına bakın. 5060ti 5070 9070 fiyatlarına göre, bence 7800xt fiyat/performans olarak şuan için daha iyi gözüküyor.
4070 daha kötü bir kart 7800xt ye göre ve vram farkıda var her türlü 7800xt mantıklı kalıyor ama tşeekkür ederim

Aynı fiyata 5060 Ti 16GB varken alınmaz.

Ben de çok arada kaldım sıfır 7800xt alınmaz ikinci el kovalayın illa ki sıfır olsun isterseniz amdnin yeni modelini bekleyin.

Biri nvidia ama hocam alırken nvidia tarafının fiyatına da bakmak lazım tabi
nvidia olması bir şeyi değiştirmez bence :D 4070 süper şu an çok pahalı 4070 de öyle direkt alınabilecek kartlar değil 0 olarak.

Bu da mantıklı bu arada :) Hem de daha güncel bir kart.
bana pek mantıklı gelemiyor fiyatı performansına göre çok fazla kart güzel ona lafım yokta saf performansı çöpe atıp teknolojiye sırt dayamak bence çok ta iyi değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
nvidia olması bir şeyi değiştirmez bence :D 4070 süper şu an çok pahalı 4070 de öyle direkt alınabilecek kartlar değil 0 olarak.
Evet 4070super sıfır çok pahalı 2. Elde rx7800xt fiyatına yakın bulunursa alınabilir zaten ama nvidia her zaman 1 adım öndedir hıcam

7800xt için pahalı
Facebook'ta ilanlara bakın kapalı kutu xfx dual satıyordu biri 16 falandı ürün 0 ve garantili olması lazım öyle gormustum

Hocam aceleniz yoksa kesinlikle yeni kartları bekleyin çünkü fsr4 gibi bir teknoloji ile çıkacak,saf güç olarak belki 7800xt seviyesine bile zor gelir ama teknoloji olarak cidden çok ileri düzeylere taşır performansını,aceleniz yok ise bekleyin derim.

Evet 4070super sıfır çok pahalı 2. Elde rx7800xt fiyatına yakın bulunursa alınabilir zaten ama nvidia her zaman 1 adım öndedir hıcam
neden ki :D ekran kartı yahu bu amd güzel yapsın amd alırız intel güzel yapsın intel alırız nvidia yapsın nvidia alırız.

Geri