Furkan_Demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 450
iPhone 15 kullanan arkadaşlar ekran sürenizin bulunduğu ayarlar kısmını atabilir mi ? (Son 10 gün kısmı) Sonuçları merak ediyorum.
Bu resimdeki iphomne 15 pro max mi çünkü şuanda iphone 16e ile aynı ekran süresinin alıyorumArkadaşım kullanıyor ve birebir biliyorum. Bütün gün mobil veri ınstagram ve twitter sadece, arka planda 2 saat civarı müzik dinliyor ortalama 6 saat açık ekran süresi alıyor.
Alıntıyı görüntüle
Hayır iPhone 15. Ben 15 PM ile 8-10 saatten aşağı süre almıyorum.Bu resimdeki iphomne 15 pro max mi çünkü şuanda iphone 16e ile aynı ekran süresinin alıyorum
Benim 15 Pro MaxBu resimdeki iphomne 15 pro max mi çünkü şuanda iphone 16e ile aynı ekran süresinin alıyorum
Hocam size danışmak istiyorum cihaz daha 3 günlük benim pil sarj oldukça pil performansı artar mıHayır iPhone 15. Ben 15 PM ile 8-10 saatten aşağı süre almıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim 15 Pro Max
Artmaz. Öyle bir şey yok. Belki 10 gün civarında cihazın yazılım arka planındakilerini oturtmasıyla çok ufak bir miktar artar ama genel olarak şu an nasılsa öyle olur.Hocam size danışmak istiyorum cihaz daha 3 günlük benim pil sarj oldukça pil performansı artar mı
Arka pland uygulama yenile, konum vs açık mı ?Arkadaşım kullanıyor ve birebir biliyorum. Bütün gün mobil veri ınstagram ve twitter sadece, arka planda 2 saat civarı müzik dinliyor ortalama 6 saat açık ekran süresi alıyor.
Alıntıyı görüntüle
16e ile 15 arasında kaldım öneriyor musunuz ? Sizin pil süreniz nasıl?Bu resimdeki iphomne 15 pro max mi çünkü şuanda iphone 16e ile aynı ekran süresinin alıyorum
Benim pil süresi ortalama 8.30 saat. Fakat arkada apple watch bağlı airpods bağlı oluyor genellikle mobil veride açık olur çoğunluklaArka pland uygulama yenile, konum vs açık mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16e ile 15 arasında kaldım öneriyor musunuz ? Sizin pil süreniz nasıl?
iPhone 15 kullanan arkadaşlar ekran sürenizin bulunduğu ayarlar kısmını atabilir mi ? (Son 10 gün kısmı) Sonuçları merak ediyorum.
Hepsi açık. Telefon aldık pili iyi gidecek diye kullanmayacak mıyızArka pland uygulama yenile, konum vs açık mı ?
Bu iphone 15 mi ?
Evet hocamBu iphone 15 mi ?