IPhone 15 Pil Süreniz Nasıl ?

Hocam hep pil tassarufunda mı kullanıyorsunuz he pil tasarrufunda kullanıyorsanız normal değerler gibi
Pil maksimum %90’a ayarlı hocam. Yani %100 şarj etmiyorum hiçbir zaman. Genelde %40’ın altına düşünce güç modunu açıyorum. Eğer farkına varmazsam açmadığım zamanlarda oluyor. Oyun vs. oynayan birisi olmadığım için fazlasıyla yeterli oluyor bana. Ağırlıklı olarak sosyal medyada takılıyorum zaten. Bir günü çok rahat çıkarıyorum iş yerindeyken.

iPhone 15 kullanan arkadaşlar ekran sürenizin bulunduğu ayarlar kısmını atabilir mi ? (Son 10 gün kısmı) Sonuçları merak ediyorum.
hocam eger yeni aldiysaniz bence cihaza 1 hafta bi taniyin cunku bende de 16 pm var suanda aldigim zamanlar 5dk ya bir %1 sarj gidiyordu suanda bu sure kullanimima gore 8 9 10 dk lara kadar geriledi ayrica havalar malum sicak ve mobil veri de kullaniyorsaniz oda cihazi extra yoruyor ve guc tuketmesine sebebiyet veriyor

iPhone 15 kullanan arkadaşlar ekran sürenizin bulunduğu ayarlar kısmını atabilir mi ? (Son 10 gün kısmı) Sonuçları merak ediyorum.
WhatsApp Görsel 2025-05-14 saat 00.25.23_2daf7c9f.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,421
Üyeler
174,723
Son üye
cubbeliahmet
Geri