Omeglede bir olay yaşadım

Aletinin resimi benim elimde.

İban yolluyorum 10.000 TL yatır yoksa dünyaya açılan forum penceremizde senin resimini yayınlayıp ifşa ederim.

Bu parayı kendim için istemiyorum forumumuzun gelişimi için istiyorum. Adminlere Moderatörlere de paranın bir kısmını ulaştırmam lazım.

Son düzenleme:
evinden alırlar sarı şahinle
hayattaki olabilecek bir kaygımdan söz ediyorum fikriniz yoksa trollük yapmak hoş değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aletinin resimi benim elimde.

İban yolluyorum 10.000 TL yatır yoksa dünyaya açılan forum penceremizde senin resimini yayınlayıp ifşa ederim.

Forumumuzun üye aktifliği düşük diye yüreklenme at ulan kim bakıcak deme. Hakkı Alkan abiye söyliyicem her ürün tanıtımında senin resmini göstericek ve bakıp gülücez.

Bu parayı kendim için istemiyorum forumumuzun gelişimi için istiyorum. Adminlere Moderatörlere de paranın bir kısmını ulaştırmam lazım.
Şu hayatta insanların kaygı duyduğu konuları keşke hafife alıp bu şekilde davranmasanız umarım hayatta sizin hiçbir kaygınız olmaz da bu duruma düşmezsiniz

Afedersiniz forumları karıştırdım ya bildiğim gibi olasınız. Hakkı abi diğer forumu yönetiyordu ahahahshdhshshdhs

Takılmayın bu kadar yiğidin malı meydanda olur:) bir şey olmaz sanal ortam, sen wp dan resim atıp taciz etsen neyse, omegle gibi yerden bir şey olmaz

hayattaki olabilecek bir kaygımdan söz ediyorum fikriniz yoksa trollük yapmak hoş değil

Şu hayatta insanların kaygı duyduğu konuları keşke hafife alıp bu şekilde davranmasanız umarım hayatta sizin hiçbir kaygınız olmaz da bu duruma düşmezsiniz
Dayı kaygı edilecek şey var edilmeyecek şey var 1. si sen oraya girdiysen kaygıyı maygıyı artık bir kenara bırakmışsın demektir.
Hele dalgayı gösterdiysen hepten beyni köşeye çıkartıp sitede takılıyorsun demektir. Bu durumda da insanların alay etmesi gayet normal ne bekliyorsun ki?
Cinsel bölgelerini göstererek ünlü olduktan sonra cinsiyetçilik yapmayın ya sapık sapık yorumlar yazmayın diye zırlayan elemanlar gibi olmuş senin dediğin.
Bir şey olmaz merak etme. Bunun cevabını biliyorsun bence geyik için yazdın ama olsun yine de adam yerine koyup cevap veriyor bazı insanlar.

Bu kadar korkuyorsan yanında taşıma ayrıca reis.

Dayı kaygı edilecek şey var edilmeyecek şey var 1. si sen oraya girdiysen kaygıyı maygıyı artık bir kenara bırakmışsın demektir.
Hele dalgayı gösterdiysen hepten beyni köşeye çıkartıp sitede takılıyorsun demektir. Bu durumda da insanların alay etmesi gayet normal ne bekliyorsun ki?
Cinsel bölgelerini göstererek ünlü olduktan sonra cinsiyetçilik yapmayın ya sapık sapık yorumlar yazmayın diye zırlayan elemanlar gibi olmuş senin dediğin.
Bir şey olmaz merak etme. Bunun cevabını biliyorsun bence geyik için yazdın ama olsun yine de adam yerine koyup cevap veriyor bazı insanlar.

Bu kadar korkuyorsan yanında taşıma ayrıca reis.

anlatamıyorum sanırım ben normal bir şekilde öylesine girmiştim. karşıma böyle bir şey çıktı ben normal insanlarla konuşurken. sonrasında gaflete düştüğümü söylüyorum olayın şeyiyle. merak etme öyle saçma sapan şeyler yapmak için girmedim karşıma çıktı ve anlık olarak bir şey oldu

Öyle bir ortamda neden ilerisini düşünmeden o hatayı yaparsın ki. Akıl var mantık var sanal mecrada her şey gelir başına azıcık akıl ve mantık ile kavrayabilirsin sonuçları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,444
Üyeler
173,978
Son üye
Omrefrk
Geri