Allah'ını demek günah mı

abi japonya ve çin e bak adamlar nerede biz nerede

Peki sen naptın ? Aleti ellemişim deme. Orasını zaten kesiyorlar çıkıyor kesiyorlar çıkıyor sonsuza kadar kesip sana acı yaşatıyorlar. Çok ellemeyiniz yani
Hocam bir dinde "şöyle yanacaksınız yok oranız kesilecek yok buranızdan asılacaksınız cehennem zebani" diye korkutma olduğuna inanamıyorum. Böyle bir şey olmasa çoğu kimse müslüman olmadıklarını anında itiraf eder herhalde. Burda bir kırılıyor İslam.

Hocam bir dinde "şöyle yanacaksınız yok oranız kesilecek yok buranızdan asılacaksınız cehennem zebani" diye korkutma olduğuna inanamıyorum. Böyle bir şey olmasa çoğu kimse müslüman olmadıklarını anında itiraf eder herhalde.
Şeytanın kitabında asıl anlatılan cennet hikayesinin tam farklı olduğunu biliyormusun?
Aslında dünyaya fazlaca tanrı indi sonra aralarında anlaşmazlık çıktı felan.

Forum aramasında yaz Şeytanın kitabı ben yazmıştım bulursun. Bende zamanında başka yerde okumuştum oradan save yapmıştım.

Şeytanın kitabında asıl anlatılan cennet hikayesinin tam farklı olduğunu biliyormusun?
Aslında dünyaya fazlaca tanrı indi sonra aralarında anlaşmazlık çıktı felan.

Forum aramasında yaz Şeytanın kitabı ben yazmıştım bulursun. Bende zamanında başka yerde okumuştum oradan save yapmıştım.
Şeytanın kitabı ne hocam? Kuran gibi dini bir kaynak mı?

Şeytanın kitabı ne hocam? Kuran gibi dini bir kaynak mı?
Yaratılışın başka bir versiyon hikayesi ama Cenneti ve Hiçbirşeyi inkar etmeden. Olay oldu ama başka türlü oldu diye anlatılıyor.

Yaratılışın başka bir versiyon hikayesi ama Cenneti ve Hiçbirşeyi inkar etmeden. Olay oldu ama başka türlü oldu diye anlatılıyor.

Hocam biraz uzunmuş boş bir vakitte okuyacağım merak ettim açıkçası.

Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Dilinizi Kötüye alıştırmayınız. Tövbe edip geçiniz :)

çıkarsın tabi nasıl soru bu

Dinden çıkmazsın kim demiş onu , bilinçli bir şekilde yapmadıysan affedilir zaten bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlama ama konu başlığı film ismi olmaya uygun biraz

Kardeş mantıken Allah'a o an küfretmişsin iki kere iki dört tövbe etsen bence güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,912
Üyeler
174,262
Son üye
Markiki
Geri