Hocam bir dinde "şöyle yanacaksınız yok oranız kesilecek yok buranızdan asılacaksınız cehennem zebani" diye korkutma olduğuna inanamıyorum. Böyle bir şey olmasa çoğu kimse müslüman olmadıklarını anında itiraf eder herhalde. Burda bir kırılıyor İslam.Peki sen naptın ? Aleti ellemişim deme. Orasını zaten kesiyorlar çıkıyor kesiyorlar çıkıyor sonsuza kadar kesip sana acı yaşatıyorlar. Çok ellemeyiniz yani
Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Şeytanın kitabında asıl anlatılan cennet hikayesinin tam farklı olduğunu biliyormusun?Hocam bir dinde "şöyle yanacaksınız yok oranız kesilecek yok buranızdan asılacaksınız cehennem zebani" diye korkutma olduğuna inanamıyorum. Böyle bir şey olmasa çoğu kimse müslüman olmadıklarını anında itiraf eder herhalde.
Şeytanın kitabı ne hocam? Kuran gibi dini bir kaynak mı?Şeytanın kitabında asıl anlatılan cennet hikayesinin tam farklı olduğunu biliyormusun?
Aslında dünyaya fazlaca tanrı indi sonra aralarında anlaşmazlık çıktı felan.
Forum aramasında yaz Şeytanın kitabı ben yazmıştım bulursun. Bende zamanında başka yerde okumuştum oradan save yapmıştım.
Yaratılışın başka bir versiyon hikayesi ama Cenneti ve Hiçbirşeyi inkar etmeden. Olay oldu ama başka türlü oldu diye anlatılıyor.Şeytanın kitabı ne hocam? Kuran gibi dini bir kaynak mı?
Hocam biraz uzunmuş boş bir vakitte okuyacağım merak ettim açıkçası.Yaratılışın başka bir versiyon hikayesi ama Cenneti ve Hiçbirşeyi inkar etmeden. Olay oldu ama başka türlü oldu diye anlatılıyor.
Selam arkadaşlar. Felsefe bölümü tüm felsefi dinlere ait olduğundan Size hikaye tadında bir başka kitap sunarım.
Bana Neyiyse ispatlamaya çalışmayın cevap alamazsınız benden.
Beni kışkırtmaya çalışanlara sözüm, "Dinini bu konu altında öğreteceğine git kendi konunu aç zaten hikaye gibi yazıyorum bunu"
Yaratılış ve Türeyiş - Bölüm 1
1. Başlangıçta İnsan yoktu. İnsan yokken Tanrılarda yoktu. Neye göre tanrıdır bir tanrı? İnsan yoksa ve kul yoksa
ve onu tanrı olarak bilen bir varlık yoksa tanrı olamaz hiçbir varlık. Bu yüzden, Tanrılar...
DSFGBIASRDEGIHBERASIOUŞGHUYASERIUOYGHAHUIOER45SHBAETRHJbunun gibi dediysen günah olabilir bence
Dilinizi Kötüye alıştırmayınız. Tövbe edip geçinizMerhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Yanlış anlama ama konu başlığı film ismi olmaya uygun birazYaratılışın başka bir versiyon hikayesi ama Cenneti ve Hiçbirşeyi inkar etmeden. Olay oldu ama başka türlü oldu diye anlatılıyor.
Selam arkadaşlar. Felsefe bölümü tüm felsefi dinlere ait olduğundan Size hikaye tadında bir başka kitap sunarım.
Bana Neyiyse ispatlamaya çalışmayın cevap alamazsınız benden.
Beni kışkırtmaya çalışanlara sözüm, "Dinini bu konu altında öğreteceğine git kendi konunu aç zaten hikaye gibi yazıyorum bunu"
Yaratılış ve Türeyiş - Bölüm 1
1. Başlangıçta İnsan yoktu. İnsan yokken Tanrılarda yoktu. Neye göre tanrıdır bir tanrı? İnsan yoksa ve kul yoksa
ve onu tanrı olarak bilen bir varlık yoksa tanrı olamaz hiçbir varlık. Bu yüzden, Tanrılar...