_Zaur_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,798
Fikir olarak ilk senden çıktı bende destekledim. Nevar bunda yani?Yazacak bir şey bulamadın tabi

Fikir olarak ilk senden çıktı bende destekledim. Nevar bunda yani?Yazacak bir şey bulamadın tabi
Allah'tan kork zaurdan değil ahahahHocam vallaha çok eskiden sizin forumlariniza denk gelmiştim korkuyorum sizden
Benim dediğim şey ile senin dediğin şey aynı mı peki?Fikir olarak ilk senden çıktı bende destekledim. Nevar bunda yani?![]()
Erkek- Aaa pardon seninle bilmeden istemeden cinsel ilişki yaşadım hanımefendiBenim dediğim şey ile senin dediğin şey aynı mı peki?
Olm ne alaka?Erkek- Aaa pardon seninle bilmeden istemeden cinsel ilişki yaşadım hanımefendi
Kız- Anlıyorum beyefendi bende istemiyordum günah sayılmıyor zannimce.
Bak ortada tecavüz yok. İkiside istemeden yaptıklarını kabul ettiler ve günah olmadı![]()
İstemeden yapılan şey günah değil dedin yaOlm ne alaka?
Neyse, anlayacağın yokİstemeden yapılan şey günah değil dedin ya
Haydaaaaa niye ısrar ediyorsun?
İstemeyerek çok şey yaparsın ama neden sadece bazıları günah olmazken bazıları günah oluyor.Neyse, anlayacağın yok
Bir anda içten geliyor o. Şeytanın vesvesesidir. Senin dediğin kontrol ettitğin bir şeyİstemeyerek çok şey yaparsın ama neden sadece bazıları günah olmazken bazıları günah oluyor.
Oluyorsa hepsi günah olsun bitsin gitsin
Şeytanın insanlardan haberi olsa gider kendine şükür namazı kılır.Bir anda içten geliyor o. Şeytanın vesvesesidir. Senin dediğin kontrol ettitğin bir şey
Aynen kardeşimŞeytanın insanlardan haberi olsa gider kendine şükür namazı kılır.![]()
İnsandan Ala şeytan mı var?
İnşallah yapmayalım bir daha biz de o yollardan geçtik hatamızı anlayarakTabii ki tövbe ettim de ama i an küfür etmedim sadece Allah'ını dedim