❌İndirim Bitti! Kioxia 1TB Exceria Pro İndirim

Reaksiyon skoru
15
Son düzenleme:
Aynı markanın 2 TB'lik PS5 için uyumlu olanı var. Kullananlar memnun. Fiyatı da çok uygun.

Sıcak fırsatlar iyice yolundan saptı. Her ürün için artık parolapara iyzico iade konusu açılacak neredeyse. Bunları kullanmayan kaldı mı?

Sıcak fırsatlar iyice yolundan saptı. Her ürün için artık parolapara iyzico iade konusu açılacak neredeyse. Bunları kullanmayan kaldı mı?
Bu 800 tl'ye 400 tl'lik cashback değil. Her ay yenilenen 100 tl'lik hepsiburada cashback'i. Ben kullanmamıştım açıkçası ikincisini belki benim gibi biri daha vardır.

Bu 800 tl'ye 400 tl'lik cashback değil. Her ay yenilenen 100 tl'lik hepsiburada cashback'i. Ben kullanmamıştım açıkçası ikincisini belki benim gibi biri daha vardır.
Bak şöyle bir ana konu var

Bak şöyle bir ana konu var
O ana konuda 500+400 TL'den bahsediyor. Uygulamanın bütün cashbacklerini tek tek yazmamışlar gördüğüm kadarıyla. Ve orada okuduğun gibi gaming.gen, itopya gibi firmalardan bahsediliyor. Hepsiburada da geçmiyor iyzico.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam. (y)

O ana konuda 500+400 TL'den bahsediyor. Uygulamanın bütün cashbacklerini tek tek yazmamışlar gördüğüm kadarıyla. Ve orada okuduğun gibi gaming.gen, itopya gibi firmalardan bahsediliyor. Hepsiburada da geçmiyor o indirimler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam. (y)
Altta bir kaç arkadaş sormuş ama sende haklısın oraya tek tek siteleri eklemezse olmaz ne diyelim.
:kekw:

Geri