Yardım 5k bütçe kasa önerisi

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Bütçe
5000
Merhaba parça parça sistem toplucam zamanla bir kaç ay sürer param olunca parça alıcam ve kenara koyucam sistem oluşana kadar birbiriyle uyumlu parçalar almak istiyorum ilk nereden başlamalıyım diye düşünürken kasa olsun bari dedim 5k bütçem var önereceğiniz kasa modeller var mı?

Merhaba parça parça sistem toplucam zamanla bir kaç ay sürer param olunca parça alıcam ve kenara koyucam sistem oluşana kadar birbiriyle uyumlu parçalar almak istiyorum ilk nereden başlamalıyım diye düşünürken kasa olsun bari dedim 5k bütçem var önereceğiniz kasa modeller var mı?
nasıl bir şey istiyorsunuz hocam
akvaryum mesh?

premium istiyorsanız buyrun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama yinede kasa için kendiniz araştırıp almanız daha mantıklı ve kafanızda bir sistem var mı?

ama yinede kasa için kendiniz araştırıp almanız daha mantıklı ve kafanızda bir sistem var mı?
Hayır dostum f/p arıyorum

Topladığımda 2k monitörden rahatlıkla takılabileceğim bir sistem her halde en düşük 4060ti ve üzeri işlemci de ryzen 5 5700f olur ve üzeri

zoko amiral işini görür 2k falan sistemi bitirdikten sonra eline para gecince fanlarını değişirsin büyük mesh kasa ne alsan girer içine

Hayır dostum f/p arıyorum

Topladığımda 2k monitörden rahatlıkla takılabileceğim bir sistem her halde en düşük 4060ti ve üzeri işlemci de ryzen 5 5700f olur ve üzeri
öncellikle am5 7500f alacaksınız anladığım kadarıyla atx boyutta olması yeterli psu yu kendim alırım diyorsam al akvaryum kasa zaten para biriktirerek alacaksan beyaz sistem dizmiş olursun siyah olsun dersen de fiyatları aynı zaten h6 nın hava akışı vs çoğu kasadan iyi fanları komple kapattığın taktirde herşeyi takabilirsin içine

lian li 216 fiyatı uçmuş , fp olarak phantex xt pro en iyi tercih olur.

Geri