🔥İndirim İyzico GamingGenTR %25 Cashback 🔥

Ekler

• Screenshot_2025-05-16-21-15-36-843_com.iyzico.assistant.webp
    Screenshot_2025-05-16-21-15-36-843_com.iyzico.assistant.webp
    107.9 KB · Hit: 158
parolapara sana sanal kart veriyor, sanal kartına para yüklüyorsun, gaming.gen.tr'de alışveriş yaparken ödeme kısmında iyzico ile ödeme yapı seçip parolapara sanal kartının numarasını giriyorsun..
Eyw acaba güç kaynağı falan varmı uyguna

Enermax 1200w Psu aldım 1940 tl iade geldi güzel oldu konu için teşekkürler. 500 tl daha verip 1350w mı alsaydım diye de pişman olmadım değil

Rehber konu burda:

Enermax 1200w Psu aldım 1940 tl iade geldi güzel oldu konu için teşekkürler. 500 tl daha verip 1350w mı alsaydım diye de pişman olmadım değil
Hocam yeni mi üye oldunuz iyzicoya nasıl o kadar cashback aldın ?

Fiyat hem düşük hemde cashbackle falan 2800'e gelecek ama kardeşimimn hesapta daha önce sipariş verdim ama ilk sipariş mağazası değilmiş gelmemişti bu sefer gelir mi yoksa ilk sipariş diye gelmez mi tecrübesi olan bilgilendirirse güzel olur

beyler bende iyzico hesabı vardı paralopara hesabı yoktu ama şimdi varolan iyzico hesabından yapsam olmaz değil mi yeni hesap mı açmam lazım iyzicoda ?

beyler bende iyzico hesabı vardı paralopara hesabı yoktu ama şimdi varolan iyzico hesabından yapsam olmaz değil mi yeni hesap mı açmam lazım iyzicoda ?
Her kampanyadan bir kere yararlanabiliyorsun. Daha önce sipariş verdiysen ilk sipariş 1000/500 gelmiyor. Gaming.gen.tr %10(maks 500)'u da o hesapla önceden aldıysan gene olmaz sorduğuna göre bayram kampanyasından bir şey almamışsındır heralde ordan %25(maks 500) gelir.

Geri