Hepsine baktım yok ilk alışverişe 500TL var %25 var ama %10 yok.
Hepsine baktım yok ilk alışverişe 500TL var %25 var ama %10 yok.
Eyw acaba güç kaynağı falan varmı uygunaparolapara sana sanal kart veriyor, sanal kartına para yüklüyorsun, gaming.gen.tr'de alışveriş yaparken ödeme kısmında iyzico ile ödeme yapı seçip parolapara sanal kartının numarasını giriyorsun..
Arkadaşlar bi anlatın lütfen nasıl yapcam 2000 lik klavyeyi almayı düşünüyorum iyzico ödeme sayfasına geliyır kampanyaya katıldım ama hala 2000 yazıyorYüzde 10 ve yüzde 25 aynı anda oluyor denendi onaylandı
Hocam yeni mi üye oldunuz iyzicoya nasıl o kadar cashback aldın ?Enermax 1200w Psu aldım 1940 tl iade geldi güzel oldu konu için teşekkürler. 500 tl daha verip 1350w mı alsaydım diye de pişman olmadım değil
+1Hocam yeni mi üye oldunuz iyzicoya nasıl o kadar cashback aldın ?
Evet hocam yeni üyelik açmıştımHocam yeni mi üye oldunuz iyzicoya nasıl o kadar cashback aldın ?
Anladım hocam 4000e geliyor bende almayı düşündüm güç kaynağını da bakalım acelesi yok şuanEvet hocam yeni üyelik açmıştım
Her kampanyadan bir kere yararlanabiliyorsun. Daha önce sipariş verdiysen ilk sipariş 1000/500 gelmiyor. Gaming.gen.tr %10(maks 500)'u da o hesapla önceden aldıysan gene olmaz sorduğuna göre bayram kampanyasından bir şey almamışsındır heralde ordan %25(maks 500) gelir.beyler bende iyzico hesabı vardı paralopara hesabı yoktu ama şimdi varolan iyzico hesabından yapsam olmaz değil mi yeni hesap mı açmam lazım iyzicoda ?