Bu 3 OLED Monitörden hangisini almalıyım

Simülasyon merağın yoksa ultra geniş ekran almanın bir mantığı yok, aksine zarar.

G8 ama bu fiyata değil 18 e kadar inmişti diye hatırlıyorum yakın xamanda. Drğilse g6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps türünü çok seven biri olarsk g8 de gayet zevkli eğer ekrana on cmden bakmayı savunan e sporcu değilseniz emin olun daha çok zevk alırsınız

27"te takılmazsın yani açıkcası 18K fiyat öyle bir monitör için bedava her türlü değerlendirilmeli bence
Normalde işten bilgisayar başında çok ama çok az vakit geçirebiliyorum dün bi uzun sürenin ardından pc başına oturdum ve cyberpunk gireyim dedim görüntü kalitesini fule de çeksem gözüme çok boş ve cansız geldi. İzlediğim videolar bile daha canlı 😅

G8 ama bu fiyata değil 18 e kadar inmişti diye hatırlıyorum yakın xamanda. Drğilse g6

Fps türünü çok seven biri olarsk g8 de gayet zevkli eğer ekrana on cmden bakmayı savunan e sporcu değilseniz emin olun daha çok zevk alırsınız
G8 35k dan başlamış fiyatı ve artmış yeni çıkmış bir monitör hocam
E sporcu değilim daha çok oyun film ve dizi için

aynı anda 2 3 tane uygulama kullanmıyacaksan boş bence destegide az dedikleri gibi
G9 un 5120x1440p nin desteği az hocam peki
3440x1440p nin desteği nasıl sıkıntı yaşatır mı

G8 35k dan başlamış fiyatı ve artmış yeni çıkmış bir monitör hocam
E sporcu değilim daha çok oyun film ve dizi için

G9 un 5120x1440p nin desteği az hocam peki
3440x1440p nin desteği nasıl sıkıntı yaşatır mı
yinede fazla olucagını düşünmüyorum çogu uygulama şeyler normal standartlara göre yapılıyor

27" iyidir diğerleri fazla büyük. Özellikle bir alanda kullanmak için alıncaksa olabilir ama ben oyun oynarım film izlerim diyorsan 27 iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,500
Üyeler
187,521
Son üye
Batwo91
Geri