alitok1989
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Şu ses duyuldu oooğğğğğğ çok şükürAldım valla ya 26k ya falan denk geliyor kulaklığı saymazsak. 4k 240hz çok iyi
Şu ses duyuldu oooğğğğğğ çok şükürAldım valla ya 26k ya falan denk geliyor kulaklığı saymazsak. 4k 240hz çok iyi
evet sf modelde yok , sd modelde var.çok umursayan olur mu bilmem ama smart özelliği yokmuş bu monitörde
32 lik ne kadara denk geliyorHayırlı olsun hocam bende 32 liğini aldım
32liği 40 41e falan geliyor onda indirim yok sayılır32 lik ne kadara denk geliyor
Hiç gerek yok, 27 4k 240hz cam gibi oluyor ips te bile bunda nasıl olacak acaba32liği 40 41e falan geliyor onda indirim yok sayılır
ben 32inç 240hz önceki seriyi kullanıyorum g80sd yani bu bile mükemmel 27 inçte kim bilir nasıl olurHiç gerek yok, 27 4k 240hz cam gibi oluyor ips te bile bunda nasıl olacak acaba
Parayla başka işlerim vardı gittik monitöre yatırdıkben 32inç 240hz önceki seriyi kullanıyorum g80sd yani bu bile mükemmel 27 inçte kim bilir nasıl olur
Doğru yoldasın kral bir gün herkes wide kullanacak inanıyorum34 widescreen e fena alıştım herhalde daha 16:9 kullanamam gibi. Yoksa güzel fiyat alınabilir.
olsun bi daha mı gelecez mentalitesiyle devam kredi kartları halay çekiyorParayla başka işlerim vardı gittik monitöre yatırdık![]()
kırmızı etiketli jelatini kastediyorsanız sorun olmuyor hocam ben o şekilde iade ettim kabul ettilerbende 2k 360 hz yazanı almıştım 2 gündür kullanıyorum iade açtım geri paketleyip koysam (ekrandaki jelatinini söktüm) bir sıkıntı çıkarırlar mı acaba