Yardım S24 FE Suya Dayanıklı mı?

tamamdir99

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
53
Dostlar s24 fe telefonum su dolu banyo küvetinin içine düştü. Birkaç saniye sonra çıkardım. Bu telefon suya dayanıklı mı?

Pirince falan yatırmam gerekir mi? İleride hoparlöründe falan sıkıntı çıkar mı?

Dostlar s24 fe telefonum su dolu banyo küvetinin içine düştü. Birkaç saniye sonra çıkardım. Bu telefon suya dayanıklı mı?

Yt de hapörlör su temizleme var onu yap çıkan suları kuru bezle sil yeterli sakın fön makinası tutma

düştüğü gibi hemen çıkardıysan sorun olmaz üstte arkadaşın dediği gibi hoparlör temizleme uygulamalarını kullan

IP68 sertifikası var, kolay kolay su almaz.

Telefonu birkaç gün önce aldım. Aldığımdan beri 3-4 defa yüksekten yere düştü. Şimdi de suya düştü. Bozulana, kırılana kadar durmayacağım herhalde.

Telefonu birkaç gün önce aldım. Aldığımdan beri 3-4 defa yüksekten yere düştü. Şimdi de suya düştü. Bozulana, kırılana kadar durmayacağım herhalde.
Benim redmi gibi olamaz hocam telefon 3. Kattan çakıldı dağda kayalarda sürüklendi ben yürüyüş yaparken üstüne düştüm . Erkek kardeşim Şekerliğin içine koyup çay ve su dökmüş donmuş çıkarıp temizledim hala çalışıyordu birkaç ay sonra parkta sürüklendi ekranda derin çizikler oluştu sonra da ahize ufak cızırtı yaptı .

Kısaca bozulmadığında bozulmuyor . Belki kasa plastik olduğundan dayandı ama yinede iyiydi redmi10um o7

Pirince yatır

Bende hocam umarım ahizeyi ve arkada mikrofon varsa yada mikrofonu kapatıyorsunuzdur umarım
hayır direk musluğun altına sokup iki vizziklayıp havlu peceteyle sallayarak silip bırakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sabun vs kullanmam kimyasal aşındırıcı olabilir normal su

hayır direk musluğun altına sokup iki vizziklayıp havlu peceteyle sallayarak silip bırakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sabun vs kullanmam kimyasal aşındırıcı olabilir normal su
Ben yinede kapatıp yıkıyorum hocam evet dediğin gibi sabun kullanma ahizeye kaçarsa çıkarması çok zor olur ama en sağlıklısı yıkarken kapatmak ve şarj girişini pamuk ve kürdanla temizlemek (suyu almak adına)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri