Eşime telefon önerisi

Ben genelde sahibinden üzerinden yakınımdaki cihazlara bakıyorum , telefoncularda çok var. Daha server kayıtları açılmamış , kayıtsız olabilir ancak 37-42 aralığında çok var.
Hocam şuan 24-25 ultraların kayıtları yokmuş yani kayıtsızsa olmaz zaten sıkıntı
Mardinde tanıdığım telefoncu var da 🤭
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24fe al geç fp şuan
5 yıl gider mi hocam

Hocam şuan 24-25 ultraların kayıtları yokmuş yani kayıtsızsa olmaz zaten sıkıntı
Mardinde tanıdığım telefoncu var da 🤭

5 yıl gider mi hocam
Kayıtlı birkaç 24 var gözüküyor sarı sitede , şimdi alsanız hiç hat takılmadıysa bu yılı geçirip 2026 nın 8. ayına kadar kullanılır kayıtsız herhangibir yasa değişimi olmazsa. 0 alacaksanız s25-mi15 alınabilir. Evet s24fe de gider , exynos2400 ün hafif kırpılmış hali 2400e kullanıyor , 7 yıl güncelleme sözü var gayet iyi bir cihaz.

S25 Plus

Kayıtlı birkaç 24 var gözüküyor sarı sitede , şimdi alsanız hiç hat takılmadıysa bu yılı geçirip 2026 nın 8. ayına kadar kullanılır kayıtsız herhangibir yasa değişimi olmazsa. 0 alacaksanız s25-mi15 alınabilir. Evet s24fe de gider , exynos2400 ün hafif kırpılmış hali 2400e kullanıyor , 7 yıl güncelleme sözü var gayet iyi bir cihaz.
Çok kararsızım aceba kaçak mı alsam yoksa garantili TR cihazı bir şey mi

S25 ile arada boyut ve batarya harici fark var mı hocam

50k bütçede "şahsi" tercihim s25 ultra alıp server kayıt beklemek olur ama sizin durumda eşiniz kullanacaksa mümkünse biraz daha çıkıp 0 s24 ultraya yönelirdim , evet işlemci olarak sp 8 elite den daha zayıf olan 8 gen 3 olsa da ekran , kamera gibi konularda daha üstün olmasının yanı sıra daha da premium bir cihaz. çıkamazsanız s25 asla üzmez sonuç olarak o da çok premium bir cihaz. kağıt üzerinde xiaomi 15 daha iyi bir cihaz olsada xiaominin yazılımını asla oneui ile bir tutamam.

S25 ile arada boyut ve batarya harici fark var mı hocam
fhd+ 1080p 418ppi ekrandan qhd+ 1440p 513ppi ekrana geçiyor , şarj 25w dan 45w a çıkıyor . ekranı muazzam , tabiri caizse cam gibi. bir süre qhd+ 1440p 522ppi ekranlı s10+ kullandım ekranına hala hayranım

Merhaba arkadaşlar eşime telefon arayışındayım şuanki telefonu samsung a53 ama artık rahmetli olucak sanırım çünkü artık baya yavaşladı samsung telefonları seviyor kendisi ben iphone alalım diyorum ama istemiyor sizce ne almalıyım
hayatımda ilk defa iphone istemeyen kadın duydum bence iyi bir şey :D genelde s25 ultra vs iphone 11 koysan iphone tercih ederler, s24 s25 xiaomi 15 gibi compact amiraller çok güzel. xiaomi de en iyisi bence kamera pil ekran vs her konuda iphone 16 dan bile üstün.

fhd+ 1080p 418ppi ekrandan qhd+ 1440p 513ppi ekrana geçiyor , şarj 25w dan 45w a çıkıyor . ekranı muazzam , tabiri caizse cam gibi. bir süre qhd+ 1440p 522ppi ekranlı s10+ kullandım ekranına hala hayranım
Bende S21 ultra kullanmıştım bir süre gerçekten dediğiniz gibi iphone 14 pro max e geçince iPhone'un ekranı çamur gibi geldi

hayatımda ilk defa iphone istemeyen kadın duydum bence iyi bir şey :D genelde s25 ultra vs iphone 11 koysan iphone tercih ederler, s24 s25 xiaomi 15 gibi compact amiraller çok güzel. xiaomi de en iyisi bence kamera pil ekran vs her konuda iphone 16 dan bile üstün.

Kayıtlı xiaomi 15 var mıdır hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri