RKS XS25 jant kırıldı ne yapabilirim

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
947
Böyle kullanılmaz diye düşünüyorum lastiğin tam o kısmı aşırı yumuşak hemen patlayıverir ne yapmalıyım? Kırık parçalar elimde. Yapıştırma yoluyla hallolur mu sizce? Konuyla ilgili bilgisi olan var mı yeni jant ne kadar tutar? Nereden temin edebilirim?

1000157204.webp

yavaş yavaş sanayiye git keskin dönüşler yapma kaynakla hallederler

Başka yapabileceğim bir şey var mı? Babam bi ton para verdi jantları değiştirtebiliyorsam sıfırıyla onu yapmak isterim bi de lastik patlamasın garanti olsun istiyorum iş
Yakın bir arkadaşıma sordum jant işleriyle ugrasıyorlar fotografı gösterdım kaynak yaparlar olur 1500 tl masraf cıkar dedi ama değiştirmeleri daha sağlıklı olur diyor..

Yakın bir arkadaşıma sordum jant işleriyle ugrasıyorlar fotografı gösterdım kaynak yaparlar olur 1500 tl masraf cıkar dedi ama değiştirmeleri daha sağlıklı olur diyor..
Hacım kaynak nasıl 1500 tutabilir ya ben jant 1500dür diyodum of of of sağolasın sorduğun için zahmet edip

benim jant bu mu? rks xs25 için yedek jant gerçekten bu kadar pahalı mı?

Hacım kaynak nasıl 1500 tutabilir ya ben jant 1500dür diyodum of of of sağolasın sorduğun için zahmet edip

benim jant bu mu? rks xs25 için yedek jant gerçekten bu kadar pahalı mı?
Hocam bu elektrikli bisiklet jantı size olmaz büyük ihtimal içinde motoru da var benim arkadaş kaynak yapmıştı 1000 TL almışlardı bir motorcuya göstermenizi tavsiye ederim jantların sıfıri varsa bilmiyorum kaç TL olduğunu ama öyle sürmeniz kesinlikte tavsiye etmem

Hocam bu elektrikli bisiklet jantı size olmaz büyük ihtimal içinde motoru da var benim arkadaş kaynak yapmıştı 1000 TL almışlardı bir motorcuya göstermenizi tavsiye ederim jantların sıfıri varsa bilmiyorum kaç TL olduğunu ama öyle sürmeniz kesinlikte tavsiye etmem
yedek parçalar sitesine girdim rks xs25'in yedek parçaları kısmına jant yazdım bu çıktı.

ufak bir kaynak için 1000₺ alıyorlar mı gerçekten?

Bu fiyat kişiden kişiye değişir illaki sen sanayiyi gez sor
rks motorun sitesine girdim yetkili servis 3 tane gözüküyor pazartesi telefon numarasıyla arıyacam daha çok mu para alırlar sence ama işini düzgün yapar diye düsünüyorum yetkili servis diyosa kendine

sanayiye çok güvenemiyorum

rks motorun sitesine girdim yetkili servis 3 tane gözüküyor pazartesi telefon numarasıyla arıyacam daha çok mu para alırlar sence ama işini düzgün yapar diye düsünüyorum yetkili servis diyosa kendine

Valla hiç bilmiyorum bir yetkili servise sorun tanıdık varsa sorun ama kesinlikle yaptırmadan yüksek hızla veya normal kullanmayın tek vereceğim tavsiye budur hocam .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bunu motor olarak görmüşüm kafam biraz dağınıktı kb. yedek parçalardan alıp yapabilirsiniz heralde veya dediğim gibi kaynak yapabilirsiniz

Valla hiç bilmiyorum bir yetkili servise sorun tanıdık varsa sorun ama kesinlikle yaptırmadan yüksek hızla veya normal kullanmayın tek vereceğim tavsiye budur hocam .

Hocam ben bunu motor olarak görmüşüm kafam biraz dağınıktı kb. yedek parçalardan alıp yapabilirsiniz heralde veya dediğim gibi kaynak yapabilirsiniz
of ya çok üzüldüm felaket üzüldüm

?

Reis dalga mı geçiyon anlamadım senin alacağın ürün bu https://rksyedekparca.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=3940

Geri