Murat Kaymak
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
08503070072 direkt parolapara destek kısmındaki numarayı aradımMüşteri hizmetlerini arıyorum açmıyorlar hangi numarayı aradınız
08503070072 direkt parolapara destek kısmındaki numarayı aradımMüşteri hizmetlerini arıyorum açmıyorlar hangi numarayı aradınız
Merhaba rahatsız ediyorum fakat ne kadar geç geliyor bilginiz var mıKyc istemiyor, kendi hesabımda kyc yaptım da diğer 3 hesapta yapmadım.
Para çekilmiyor, ben anlaşmalı kargo sistemime yükleyip kargo kodu almak için kullanıyorum parayı, 2 haftada 3K bitiyor zaten orada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500tl geç geliyor, gelmezse müşteri hizmetlerine yazın hallediyorlar.
hemen gelmesi lazım normalde kampanyalara katıldınız mı tek tek?Ben sipariş verdim ancak hala herhangi bir cashback gelmedi. Acaba ürün teslim edildikten sonra mı cashback gelecek ?
300tl geldi iyzico fakat parolapara 500tl gelmedi onu kastetmeye çalıştımhemen gelmesi lazım normalde kampanyalara katıldınız mı tek tek?
hocam sen hangi siteden aldın mesela İtopya'dan aldıysan geçmiş olsun gelmiyor 500 cashback geçerli siteler kısmında gözükmüyor zatenMerhaba rahatsız ediyorum fakat ne kadar geç geliyor bilginiz var mı
gaminggentr den aldım hocamhocam sen hangi siteden aldın mesela İtopya'dan aldıysan geçmiş olsun gelmiyor 500 cashback geçerli siteler kısmında gözükmüyor zaten
parolapara 400 veriyordu normalde ama şu an cashback kampanyası aktif gözükmüyor kaç kişi de yazdı yukarıda keşke sipariş vermeseydiniz hocam ben düzelmesini bekliyorum yoksa parolaparadan sipariş vermeyeceğim300tl geldi iyzico fakat parolapara 500tl gelmedi onu kastetmeye çalıştım
Valla bende bitmesin diye aceleyle almıştım hadi bakalım hayırlısıparolapara 400 veriyordu normalde ama şu an cashback kampanyası aktif gözükmüyor kaç kişi de yazdı yukarıda keşke sipariş vermeseydiniz hocam ben düzelmesini bekliyorum yoksa parolaparadan sipariş vermeyeceğim
o zaman 500+250+100 gelmiştir sana en fazla, parolapara gelmemiştir herhaldegaminggentr den aldım hocam
her türlü güzel fiyata aldınız hocam sıkıntı yok zaten, ayrıca parolapara belki tekrar aktif eder kampanyayı siz de desteğe yazıp talep edersiniz. Ben müşteri hizmetlerini aradım, bize kampanyanın bittiğiyle ilgili bir talimat gelmedi bir aksilik olabilir merkeze iletiyorum devam ediyor dedi çünkü.Valla bende bitmesin diye aceleyle almıştım hadi bakalım hayırlısı
Hocam arkadaşın yazdığına karşıt bir fikir beyan edilmediği veya forum tarafından bir müdahalede bulunulmadığı için buna güvendim açıkcası.parolapara 400 veriyordu normalde ama şu an cashback kampanyası aktif gözükmüyor kaç kişi de yazdı yukarıda keşke sipariş vermeseydiniz hocam ben düzelmesini bekliyorum yoksa parolaparadan sipariş vermeyeceğim
sıkıntı yok hocam zaten giden 400 tl olsun bu haliyle bile hâlen çok kârlı duruyor iyzico kampanyaları, ben mesela biraz sonra parolaparayı tekrar kontrol edeceğim cashback görünmezse Vodafone pay kartımla ödeyeceğim İyzico üzerinden 1000 liralık ürünü 50 liraya almış olacağım toplamda. (500 iyzico ilk sipariş gaminggentrden, 250 bayram cashback yüzde 25 olan, 100 lira yüzde 10 iade gaminggentrye özel, 100 lira da Vodafone pay her alışverişte geri veriyor yüzde 10 oradan.Hocam arkadaşın yazdığına karşıt bir fikir beyan edilmediği veya forum tarafından bir müdahalede bulunulmadığı için buna güvendim açıkcası.
kampanayay katılmış olman lazım ilk ödemeede olsaHocam gazına geldik aldık ama herhangi bir para gelmedi valla
hocam parolapara mevzusu farklı şu an, direkt kampanya yok katılıp katılmama ile ilgili değilkampanayay katılmış olman lazım ilk ödemeede olsa