Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Kyc istemiyor, kendi hesabımda kyc yaptım da diğer 3 hesapta yapmadım.
Para çekilmiyor, ben anlaşmalı kargo sistemime yükleyip kargo kodu almak için kullanıyorum parayı, 2 haftada 3K bitiyor zaten orada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500tl geç geliyor, gelmezse müşteri hizmetlerine yazın hallediyorlar.
Merhaba rahatsız ediyorum fakat ne kadar geç geliyor bilginiz var mı

300tl geldi iyzico fakat parolapara 500tl gelmedi onu kastetmeye çalıştım
parolapara 400 veriyordu normalde ama şu an cashback kampanyası aktif gözükmüyor kaç kişi de yazdı yukarıda keşke sipariş vermeseydiniz hocam ben düzelmesini bekliyorum yoksa parolaparadan sipariş vermeyeceğim

parolapara 400 veriyordu normalde ama şu an cashback kampanyası aktif gözükmüyor kaç kişi de yazdı yukarıda keşke sipariş vermeseydiniz hocam ben düzelmesini bekliyorum yoksa parolaparadan sipariş vermeyeceğim
Valla bende bitmesin diye aceleyle almıştım hadi bakalım hayırlısı

gaminggentr den aldım hocam
o zaman 500+250+100 gelmiştir sana en fazla, parolapara gelmemiştir herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bende bitmesin diye aceleyle almıştım hadi bakalım hayırlısı
her türlü güzel fiyata aldınız hocam sıkıntı yok zaten, ayrıca parolapara belki tekrar aktif eder kampanyayı siz de desteğe yazıp talep edersiniz. Ben müşteri hizmetlerini aradım, bize kampanyanın bittiğiyle ilgili bir talimat gelmedi bir aksilik olabilir merkeze iletiyorum devam ediyor dedi çünkü.

Hocam arkadaşın yazdığına karşıt bir fikir beyan edilmediği veya forum tarafından bir müdahalede bulunulmadığı için buna güvendim açıkcası.

Hocam arkadaşın yazdığına karşıt bir fikir beyan edilmediği veya forum tarafından bir müdahalede bulunulmadığı için buna güvendim açıkcası.
sıkıntı yok hocam zaten giden 400 tl olsun bu haliyle bile hâlen çok kârlı duruyor iyzico kampanyaları, ben mesela biraz sonra parolaparayı tekrar kontrol edeceğim cashback görünmezse Vodafone pay kartımla ödeyeceğim İyzico üzerinden 1000 liralık ürünü 50 liraya almış olacağım toplamda. (500 iyzico ilk sipariş gaminggentrden, 250 bayram cashback yüzde 25 olan, 100 lira yüzde 10 iade gaminggentrye özel, 100 lira da Vodafone pay her alışverişte geri veriyor yüzde 10 oradan.

Geri