hangi işlemci için kullanılacak ve o portlara ihtiyacınız var mı?MSI B850 Gaming Plus ve X670E Gaming Plus ikisi de indirime girmiş hangisi daha iyidir? B850 daha güncel ama X670E USB port sayısı ve faz sayısı olarak önde ve 1900TL daha pahalı
Muhtemelen Ryzen 9700x + 32 GB Ram + 1 TB SSD + 500 GB SSD şeklinde yapacağım. Şuanda da port sayısı ucu ucuna yetiyor, ileri de aksesuar eklentileri yaparsam gerekebilir ama (toplam usb port sayısı) en fazla 4-5 tane gerekir diye düşünüyorumhangi işlemci için kullanılacak ve o portlara ihtiyacınız var mı?
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,905309345.html bu işinize yarar hocamMuhtemelen Ryzen 9700x + 32 GB Ram + 1 TB SSD + 500 GB SSD şeklinde yapacağım. Şuanda da port sayısı ucu ucuna yetiyor, ileri de aksesuar eklentileri yaparsam gerekebilir ama (toplam usb port sayısı) en fazla 4-5 tane gerekir diye düşünüyorum
Ben yakın zamanda almayı düşünmüyorum, bahsettiğim kartlar indirimle 10k altına düştüğü için almayı düşündüm şuan. Bu arada belki Amerika'dan alabilirim, eğer oradan 10k altına denk gelicek bir öneriniz varsa bakayım
attığım kart amazonda 209 dolar olarak gözüküyorBen yakın zamanda almayı düşünmüyorum, bahsettiğim kartlar indirimle 10k altına düştüğü için almayı düşündüm şuan. Bu arada belki Amerika'dan alabilirim, eğer oradan 10k altına denk gelicek bir öneriniz varsa bakayım
Bütçe nedir?Daha iyi olabilir ama daha pahalı
Yani faz sayısı olsrak evet, X670E'nin faz sayısı 17. Ben yine de aradaki farka değeceğini düşünmüyorumTam olarak bütçe yok, mümkün olduğunca ucuz tutmak istiyorum ama eğer gerçekten gerekirse 10k'ya kadar çıkarım
B850 Tomahawk da öneririm hocam tomahawk pasif soğutucuları daha iyi ryzen 9 da daha iyi iş çıkarırMSI B850 Gaming Plus ve X670E Gaming Plus ikisi de indirime girmiş hangisi daha iyidir? B850 daha güncel ama X670E USB port sayısı ve faz sayısı olarak önde ve 1900TL daha pahalı