Ekran kartı hariç sistemimi yenilicem ne almalıyım

Böyle toplam 12k yı biraz geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12k demişim kusura bakmayın 13-14k ya yaklaşık böyle sizin soğutucuya ihtiyacınız yok

13-14k ya ddr5 geçebiliyorsunuz 32gb ddr5 ram le ssd önermiyorum zaten sisteminizdeki ssd yi takacaksınız
hocam micro atx diyor ya direkt atx bulamaz mıyız fazla küçük olmuyor mu bunlar ? benimki atx

Çok tuzlu be hocam
performans farkı var mı hocam bir de kule tipi soğutucularda montaj sıkıntısı oluyor mu, bir arkadaşım micro atx kartına dark freezer x123 aldı benimkinden soketleri uymadı aynı problemi yaşar mıyım sizce

performans farkı var mı hocam bir de kule tipi soğutucularda montaj sıkıntısı oluyor mu, bir arkadaşım micro atx kartına dark freezer x123 aldı benimkinden soketleri uymadı aynı problemi yaşar mıyım sizce
X123 de am5 soketi bulunuyorsa sıkıntı yaşamassın neden yaşican ki . Hem anakartta performans kaybı olmaz rahat olun . B650 serisinin K modellerini alabilirsiniz . Orta-üst segment işlemciler içinde yeterli bir anakart .

X123 de am5 soketi bulunuyorsa sıkıntı yaşamassın neden yaşican ki . Hem anakartta performans kaybı olmaz rahat olun . B650 serisinin K modellerini alabilirsiniz . Orta-üst segment işlemciler içinde yeterli bir anakart .
hocam am5 yazıyor soğutucu da sanırım benim arkadaşın anakartı bi tuhaftı ona uymuyordu vida yerleri

am4 ile am5 te aynı soğutucu blok yok mu ben mi yanlış biliyorum
hocam ona da x123 aldık normalde vida yerleri kare şeklinde ama onun anakartındaki vida yerleri dikdörtgen şeklindeydi öyle bir şeyle karşılaşmam heralde

am4 ile am5 te aynı soğutucu blok yok mu ben mi yanlış biliyorum
o attığınız anakart da öyle duruyor ama arkadaşınki bambaşkaydı heralde xd

hocam ona da x123 aldık normalde vida yerleri kare şeklinde ama onun anakartındaki vida yerleri dikdörtgen şeklindeydi öyle bir şeyle karşılaşmam heralde

o attığınız anakart da öyle duruyor ama arkadaşınki bambaşkaydı heralde xd
Benim bildiğim kadarıyla markalar am5 soğutucu bloğunu faturayla isteyince gönderiyordu

Benim bildiğim kadarıyla markalar am5 soğutucu bloğunu faturayla isteyince gönderiyordu
hocam hiçbir şey anlamadım valla :) ama sanırım 7500f o dediğiniz micro atx anakart 32gb rami alıcam inşallah zor da olsa belki 9600x demiştiniz sanırım onu. Ama aradaki fps farkı kaç olur bilmiyorum tutup da 30-40 fps fazla vercekse parama yazık olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,373
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri