yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 340
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır hocam yarın sabah bakayım alayım olmazsaGüzeldir hocam m2 sinde soğutucu da var m2 nizde nefes alarak çalışır
tamamdır hocam yarın sabah bakayım alayım olmazsaGüzeldir hocam m2 sinde soğutucu da var m2 nizde nefes alarak çalışır
Hayırlı olsun hocam almadan önce sormak isterseniz yazabilirsiniztamamdır hocam yarın sabah bakayım alayım olmazsa
çok teşekkür ederim hocam geceniz güzel olsunHayırlı olsun hocam almadan önce sormak isterseniz yazabilirsiniz
hayırlı geceler hocamçok teşekkür ederim hocam geceniz güzel olsun
hocam micro atx diyor ya direkt atx bulamaz mıyız fazla küçük olmuyor mu bunlar ? benimki atx
![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Böyle toplam 12k yı biraz geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
12k demişim kusura bakmayın 13-14k ya yaklaşık böyle sizin soğutucuya ihtiyacınız yok
13-14k ya ddr5 geçebiliyorsunuz 32gb ddr5 ram le ssd önermiyorum zaten sisteminizdeki ssd yi takacaksınız
hocam micro atx diyor ya direkt atx bulamaz mıyız fazla küçük olmuyor mu bunlar ? benimki atx
performans farkı var mı hocam bir de kule tipi soğutucularda montaj sıkıntısı oluyor mu, bir arkadaşım micro atx kartına dark freezer x123 aldı benimkinden soketleri uymadı aynı problemi yaşar mıyım sizceÇok tuzlu be hocam
X123 de am5 soketi bulunuyorsa sıkıntı yaşamassın neden yaşican ki . Hem anakartta performans kaybı olmaz rahat olun . B650 serisinin K modellerini alabilirsiniz . Orta-üst segment işlemciler içinde yeterli bir anakart .performans farkı var mı hocam bir de kule tipi soğutucularda montaj sıkıntısı oluyor mu, bir arkadaşım micro atx kartına dark freezer x123 aldı benimkinden soketleri uymadı aynı problemi yaşar mıyım sizce
hocam am5 yazıyor soğutucu da sanırım benim arkadaşın anakartı bi tuhaftı ona uymuyordu vida yerleriX123 de am5 soketi bulunuyorsa sıkıntı yaşamassın neden yaşican ki . Hem anakartta performans kaybı olmaz rahat olun . B650 serisinin K modellerini alabilirsiniz . Orta-üst segment işlemciler içinde yeterli bir anakart .
am4 ile am5 te aynı soğutucu blok yok mu ben mi yanlış biliyorumhocam am5 yazıyor soğutucu da sanırım benim arkadaşın anakartı bi tuhaftı ona uymuyordu vida yerleri
hocam ona da x123 aldık normalde vida yerleri kare şeklinde ama onun anakartındaki vida yerleri dikdörtgen şeklindeydi öyle bir şeyle karşılaşmam heraldeam4 ile am5 te aynı soğutucu blok yok mu ben mi yanlış biliyorum
o attığınız anakart da öyle duruyor ama arkadaşınki bambaşkaydı heralde xdam4 ile am5 te aynı soğutucu blok yok mu ben mi yanlış biliyorum
Benim bildiğim kadarıyla markalar am5 soğutucu bloğunu faturayla isteyince gönderiyorduhocam ona da x123 aldık normalde vida yerleri kare şeklinde ama onun anakartındaki vida yerleri dikdörtgen şeklindeydi öyle bir şeyle karşılaşmam heralde
o attığınız anakart da öyle duruyor ama arkadaşınki bambaşkaydı heralde xd
hocam hiçbir şey anlamadım vallaBenim bildiğim kadarıyla markalar am5 soğutucu bloğunu faturayla isteyince gönderiyordu