💥 En Ucuz Ryzen 5 5600 + RTX 5060 Sistem 💥

İki sistemde çöp,neden diye sorulacaksa ornek rx570 ve bu kartın vramleri ayni, üstelik aralarında devir farkı var bide😃
Ayrıca tamam bu kart vrami düşük çöp iyi onada eywallahda ddr4 nedir?
Bari ddr5 olsa az alınabilirligi olurdu,ama bana kalırsa 7600xt ,b580gibi kartlar almak çok daha mantıklı, çünkü rdr2 çok yeni oyun olmamasına rağmen ultra ayarlardan 6gb civari vram yiyor,bi kaç sene sonra 8gb kimin işine yarayacak? Bunları düşünerek alın bu çöp kartı.

kart çıkalı daha 1 saat oldu mezarını kazdınız driver optimizasyonları gelebilir zamanla sakin arkadaşlar panikatak geçirmeyin
hocam bu sorun 5000 serisinde genel var ve 15 günde bir sürücü driverı getiriyıyorlar hangisinde bu sorunu çözdüler merak edıyorum benım 4060 kartımda bile sorun yaratacak sıklde hatalar cıkartıyor oyun çökmede bunun içinde eski sürücüye geçmek zorunda kalıyoruz bu normal mi amd kartları beklemekte fayda var

önermedim hocam sakin ol. creature ile karşılaştırdım sadece. iyi okursan creature msi parçalarla yapmış onun alınmasını önerdim.
Hocam creature'deki sistem fiyatına göre alınır gayet iyi , gamegaraj'ı herhangi bir konuda görünce bile ayar oluyorum kusura bakmayın.

İki sistemde çöp,neden diye sorulacaksa ornek rx570 ve bu kartın vramleri ayni, üstelik aralarında devir farkı var bide😃
Ayrıca tamam bu kart vrami düşük çöp iyi onada eywallahda ddr4 nedir?
Bari ddr5 olsa az alınabilirligi olurdu,ama bana kalırsa 7600xt ,b580gibi kartlar almak çok daha mantıklı, çünkü rdr2 çok yeni oyun olmamasına rağmen ultra ayarlardan 6gb civari vram yiyor,bi kaç sene sonra 8gb kimin işine yarayacak? Bunları düşünerek alın bu çöp kartı.
her şey bütçe meselesi. eğer bütçesi olmayan adama ddr5'e geçmesi için sponsor olucaksan herkese ddr5 aldıralım.

Parçalar tek tek toplansa 8400F ile ddr5 kurulur gibi
27.908 tl

27.908 tl

Sistem fena değilde o kart değil başka bi kart koysan muq olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,154
Üyeler
174,316
Son üye