hocam bu sorun 5000 serisinde genel var ve 15 günde bir sürücü driverı getiriyıyorlar hangisinde bu sorunu çözdüler merak edıyorum benım 4060 kartımda bile sorun yaratacak sıklde hatalar cıkartıyor oyun çökmede bunun içinde eski sürücüye geçmek zorunda kalıyoruz bu normal mi amd kartları beklemekte fayda varkart çıkalı daha 1 saat oldu mezarını kazdınız driver optimizasyonları gelebilir zamanla sakin arkadaşlar panikatak geçirmeyin
Hocam creature'deki sistem fiyatına göre alınır gayet iyi , gamegaraj'ı herhangi bir konuda görünce bile ayar oluyorum kusura bakmayın.önermedim hocam sakin ol. creature ile karşılaştırdım sadece. iyi okursan creature msi parçalarla yapmış onun alınmasını önerdim.
onu biliyorum ama şuan ki muadili ne hem nvidia'nın eski kartlarında hem amd kartlarında şuanlık saf güç olarakamd tarafında 9060 olacak ama daha çıkmadı
her şey bütçe meselesi. eğer bütçesi olmayan adama ddr5'e geçmesi için sponsor olucaksan herkese ddr5 aldıralım.İki sistemde çöp,neden diye sorulacaksa ornek rx570 ve bu kartın vramleri ayni, üstelik aralarında devir farkı var bide
Ayrıca tamam bu kart vrami düşük çöp iyi onada eywallahda ddr4 nedir?
Bari ddr5 olsa az alınabilirligi olurdu,ama bana kalırsa 7600xt ,b580gibi kartlar almak çok daha mantıklı, çünkü rdr2 çok yeni oyun olmamasına rağmen ultra ayarlardan 6gb civari vram yiyor,bi kaç sene sonra 8gb kimin işine yarayacak? Bunları düşünerek alın bu çöp kartı.
estf hocamHocam creature'deki sistem fiyatına göre alınır gayet iyi , gamegaraj'ı herhangi bir konuda görünce bile ayar oluyorum kusura bakmayın.
denicem.Parçalar tek tek toplansa 8400F ile ddr5 kurulur gibi
Su karttan uzak durulmalı öncelikle sebebini üstte yazdım zaten,ayni fiyatta farklı kartlarla ddr5 kurmak çok daha iyi olur benceParçalar tek tek toplansa 8400F ile ddr5 kurulur gibi
27.908 tlParçalar tek tek toplansa 8400F ile ddr5 kurulur gibi
Sistem fena değilde o kart değil başka bi kart koysan muq olur27.908 tl
![]()
AMD Ryzen 5 8400F 4.2 GHz 16 MB L3 65 W Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 8400F 4.2 GHz 16 MB L3 65 W Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Patriot Viper Venom PVV516G56C36 16GB (1x16GB) DDR5 5600MHz CL36 Gaming Ram
90DE00396-PVV516G56C36 - Patriot Viper Venom PVV516G56C36 16GB (1x16GB) DDR5 5600MHz CL36 Gaming Rampckolik.com.tr
![]()
Enermax StarryFort SF60H Gaming Kasa
StarryFort SF60H, hava akışını optimize eden altıgen örgü ön panel ile üstün soğutma performansı için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Palit RTX5060 Dual 8GB 128Bit GDDR7 DLSS4 Ekran Kartı - Game Garaj
Palit RTX5060Ti DUAL 8GB 128Bit GDDR7 , en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'dawww.gamegaraj.com
Performansıni görmedim kartında vramden dolayı 7600xt( ayni fiyata)direk 4K fiyat oynuyor.