juvenoiable
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
aldık ve ölü pixel çıktı diyelim ki. Amazon gibi koşulsuz şartsız iade alacak mı?
hepsiburada'dan alıyorsan ve satıcı hepsiburada ise rahatlıkla alabilirsin 6 kere ölü piksel var diye iade ettim hepsinde de kabul ettileraldık ve ölü pixel çıktı diyelim ki. Amazon gibi koşulsuz şartsız iade alacak mı?
Hayır hocam minumum sayıyı geçerse alıyorlar maalesef. Msi kurallarıda biraz katı fakat bu modelde ölü pixel çıkanı hiç görmedim.aldık ve ölü pixel çıktı diyelim ki. Amazon gibi koşulsuz şartsız iade alacak mı?
Ölü piksel şampiyonu uğraşacak olan alabilir
Mside ölü piksel ihtimali çok daha düşük benim tekde sorunsuz geldi bu ürün kalite kontrolleri iyi seviyede ve üründen memnunum parlaklık değeri kağıt üzerinde düşük fakat ihtiyaç görmüyorum gayet yeterli her hava daHocam, 2 gün önce Lenovo Legion R27qe almıştım Hepsiburada’dan. 1 adet ölü piksel çıktı ve 2 monitör kullandığım için, 2. monitöre tıkladığımda ana ekranda oynayan videodaki renkler bir anda gidip geliyor. 2. monitörde anlık beyaz bir patlama oluyor. Monitör kaynaklı mı, anlamadım. Ayrıca ekranın alt orta ve alt sağ kısımları elle hissedilecek derecede ısınıyor. İade edeceğim büyük ihtimalle.
Bu modeli alırsam ve yine ölü piksel çıkarsa, koşulsuz şartsız ilk 15 gün içinde iade edebilir miyim? Önceden MSI marka monitör almıştım İtopya’dan; ölü piksel çıkınca iade almamışlardı çünkü.
İlk zamanları öyleydi, artık pek görmüyorum karşılaşan. Biz de abim için aldık birkaç ay önce, sıfır ölü pikselle geldi, şimdilik bir sorunu da yok. Ek olarak öyle bir durumda hb hemen yardımcı oluyor.Ölü piksel şampiyonu uğraşacak olan alabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mside ölü piksel ihtimali çok daha düşük benim tekde sorunsuz geldi bu ürün kalite kontrolleri iyi seviyede ve üründen memnunum parlaklık değeri kağıt üzerinde düşük fakat ihtiyaç görmüyorum gayet yeterli her hava da
Evet hepsiburada bu konuda iyi yardımcı oluyor ama konudaki monitörün 0.5ms avantajı var bence fiyat hangisi uygunsa o alınmalı ürüne sahibim kağıt üzerinde ne kadar zayıf görünmeden renkller çok canlı ve o parlakliga ihtiyaç kalmıyorİlk zamanları öyleydi, artık pek görmüyorum karşılaşan. Biz de abim için aldık birkaç ay önce, sıfır ölü pikselle geldi, şimdilik bir sorunu da yok. Ek olarak öyle bir durumda hb hemen yardımcı oluyor.
34 inç çoğu curved oluyor onlarda va panel zaten IPS curved nadir ve oldukça pahalı ama 32" düz ips 2k f/p bulabilirsin.2k fiyat performans monitör arıyorum 1 aydır bulamıyorum kafam çok karıştı 34 inç olsun diyorum sonra bakıyorum çoğu va panel
pahalı falan
Lenovonun panel kalitesi falan çok daha iyi, ayrıca 0.5ms diyip geçmemek lazım, önemli olan gtg değeri, firmaların mprt yalanlarına pek inanamamak lazım.Evet hepsiburada bu konuda iyi yardımcı oluyor ama konudaki monitörün 0.5ms avantajı var bence fiyat hangisi uygunsa o alınmalı ürüne sahibim kağıt üzerinde ne kadar zayıf görünmeden renkller çok canlı ve o parlakliga ihtiyaç kalmıyor