Yardım Pardon geldi özür dilerim

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
pardon gledi özür dirlim

Son düzenleme:
Hesap almak veya başka bir şey almak mümkün değil böyle yerlerden.
Hepsi ya dolandırıcı ya da tam vermiyor.

9 mayısta https://www.itemsatis.com/p/7hesap bu kullanıcıdan 10 bin steam puanı satın almıştım ve bugün 19 mayıs ve 14 gün geçti steam desteğe yazdım ve göndericinin geri çekebildiğini söylediler satıcıya ulaşıcam adam saat 5 te dükkanı kapatır gibi gidiyo hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun siz almayın bu kullanıcıdan
oncelikle dolandirildiysaniz gecmis olsun saat farkindan dolayi gec gelebilir veya hic gelmeyebilir sonraki alisverislerinizde buro adli saticiyi oneririm reklam degil yanlis anlasilmasin arkadas ile bu zamana kadar 2.5k dan fazla islem yapmisimdir iban uzerinden asla eksik veya cevapsiz birakma gibi bir sorun yasatmadi sagolsun.

evet hocam bende bundan sonra gamemarkta geçicem
Hadı böyle şeyler biraz daha makul ama oyun hesabı almak kadar mantıksız bir şey yok. Ya paylaşımlı hespa veriyorlar telegram da alayı var ya da bir süre sonra gidiyor hesap. Korsan olarak da indirebilirsin.

oncelikle dolandirildiysaniz gecmis olsun saat farkindan dolayi gec gelebilir veya hic gelmeyebilir sonraki alisverislerinizde buro adli saticiyi oneririm reklam degil yanlis anlasilmasin arkadas ile bu zamana kadar 2.5k dan fazla islem yapmisimdir iban uzerinden asla eksik veya cevapsiz birakma gibi bir sorun yasatmadi sagolsun.
hocam yok sağolasın bu konuyla uğraşasım var biraz almayı deniyeceğim

Profilde ödüller kısmında gözüküyor mu puan?

Hadı böyle şeyler biraz daha makul ama oyun hesabı almak kadar mantıksız bir şey yok. Ya paylaşımlı hespa veriyorlar telegram da alayı var ya da bir süre sonra gidiyor hesap. Korsan olarak da indirebilirsin.
hocam birde şu şeyler oluyo ya random hesaplar bukadar saçmalık görmedim ben resmen para tuzağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Profilde ödüller kısmında gözüküyor mu puan?
gözüküyor hocam buyur profilim https://steamcommunity.com/profiles/76561199165202084/

puan alacaksan gamesatışta sağlam işini yapan bir arkadaş var atabilirim.
yok hocam doyudm arttık

hocam birde şu şeyler oluyo ya random hesaplar bukadar saçmalık görmedim ben resmen para tuzağı

gözüküyor hocam

yok hocam doyudm arttık
O zaman satıcılık durum yok. Hesaba geçmesi için biraz daha bekle bence.

O zaman satıcılık durum yok. Hesaba geçmesi için biraz daha bekle bence.
tamam hocam bunu bilmiyodum satıcıyı kötülemek gibi amacım yok 14 gün oldu sipraişim gelmedi gelirse konuyu kapatırım zaten

gözüküyor hocam buyur profilim https://steamcommunity.com/profiles/76561199165202084/

yok hocam doyudm arttık
Her şey para tuzağı zaten.
Ya çalıntı hespa ya çalıntı kredi kartı ile alınmış ya da tek hesabı herkeze veriyor.

Her şey para tuzağı zaten.
Ya çalıntı hespa ya çalıntı kredi kartı ile alınmış ya da tek hesabı herkeze veriyor.
aynen öyle hocam çok doğru konuştunuz bunları alanları anlayamıyorum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri