Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

tam ödemeyi yapacağım 2099 tl iken 2602 tl oldu ürün bir anda 500 TL artırdılar fiyatını

aynı ürün itopyada 2099 tl zam gelmeden gaming gen ve laptoptr sitesinde de öyleydi.

İtopyadan iyzico ile aynı comboyu yapan var mı varsa bilgilendirebilir mi?
İlk alışveriş+bayram + %10 iade geliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım geldi kral itopyadan tum kampanyalarin cashbacki
itopyadan bütün comboları aldınız mı hocam %10 ilk alışveriş ve bayram iadesi geldi mi ?

tam ödemeyi yapacağım 2099 tl iken 2602 tl oldu ürün bir anda 500 TL artırdılar fiyatını
hocam ben aldım 2100 ken 900e geldi arttıysa eğer ve ssd ihtiyacın varsa itopyada daha iyi seçenekler var ama 500tl ilk alışverişi alamazsın bilgine

aynı ürün itopyada 2099 tl zam gelmeden gaming gen ve laptoptr sitesinde de öyleydi.

İtopyadan iyzico ile aynı comboyu yapan var mı varsa bilgilendirebilir mi?
İlk alışveriş+bayram + %10 iade geliyor mu?

itopyadan bütün comboları aldınız mı hocam %10 ilk alışveriş ve bayram iadesi geldi mi ?
itopyada %25 ve %10 var ilk alışvrişi aldım diyende var almadım diyende

Ekler

• itopya.webp
    itopya.webp
    77.8 KB · Hit: 68
hocam ben aldım 2100 ken 900e geldi arttıysa eğer ve ssd ihtiyacın varsa itopyada daha iyi seçenekler var ama 500tl ilk alışverişi alamazsın bilgine

itopyada %25 ve %10 var ilk alışvrişi aldım diyende var almadım diyende
teşekkürler cevap için hocam bende 2099 tl iken eklemiştim sepete dün akşam ödeme setupını ayarladım sabah tam ödeme yapıcam zınk fiyat 2602 tl olmuş inat ettim almadım bende hala 2099 olursa alırım 500 tl bindirme kaldırmadı bünyem ne kadar iade gelirse gelsin :D

bu ikisinden hangisi alınır
bide itopyada bu iyzico ödeme geçerli mi ? bilen birisi yazabilir mi

parolapara 400tl veriyor iyzico ilk siparişe 500tl +%25 %10 veriyor
ödemeyi parolpara hesabından mı yapıyoruz direkt iyzico ile öde seçeneğinden

2300 tl ilk ürün aldım bana 1400 tl iade geldi /25 indirim bayram alışverişi , 500tl kazan katıldım ilk defa iyzico ile ödedim anlamadım lütfen cvp verin toplamda 2300 ürün aldım 1400 TL’si iade oldu

Son düzenleme:
2300 tl ilk ürün aldım bana 1400 tl iade geldi /25 indirim bayram alışverişi , 500tl kazan katıldım ilk defa iyzico ile ödedim anlamadım lütfen cvp verin
knk iyzico ile öde yapıp parolpara kartınla mı ödeme yaptın bi anlatır mısın

itopyadan
şunu aldım 400 parolapara 500 de iyzico iade verdi ne %10 neden bayram %25 i gelmedi haberiniz olsun iyzicoyuda ilk defa kullandım

Son düzenleme:
ben mi yanlış yaptım acaba

ilk siparişe özel 500 tl gelmedi ama sonradan geliyor mu acaba veya nasıl alabiliriz? sipariş de vermemiştim hiç.
Evet gelmedi banada

knk iyzico ile öde yapıp parolpara kartınla mı ödeme yaptın bi anlatır mısın

itopyadan
şunu aldım 400 parolapara 500 de iyzico iade verdi ne %10 neden bayram %25 i gelmedi haberiniz olsun iyzicoyuda ilk defa kullandım
Evet iyzico ile öde diyip parolpara ile ödedim herseyi doğru yapmadımmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri