🔥İndirim CHEST Hazır Sistem -> RTX 4060 - Ryzen 5 7500F -> 24999TL

Vatan'dan piyasaya kafa göz dalacak 4060lı AM5 sistem 19999TL kampanyası beklemek bu sisteme para vermekten daha mantıklı. Bir sistemin neredeyse her parçasında yükseltme gerekebilir mi? Utanmadan taktıkları işlemci soğutucuya bak, Athlon ya da Pentium soğutuyoruz sanki. Kasa desen peynir tenekesinden hallice. RAM'i 32GB yapıp diğer parçaları da biraz eli yüzü düzgün hale getirdim 31133TL oldu. Bu hazır sistem işinin iyice cılkını çıkarttı itopya. Alışveriş yapmayın, yaptırmayın.
Vatana sistem ne zaman gelecek hocam var mi bilgi

4060lı AM5 sistem 19999TL kampanyası beklemek bu sisteme para vermekten daha mantıklı.
Sanırım böyle bir sistem hiç satılmadı, satılması da düşük ihtimal. Olursa iyi olur.

Sanırım böyle bir sistem hiç satılmadı, satılması da düşük ihtimal. Olursa iyi olur.
22 bin yada 20 bin bandında pchocasi sistem yapmisti diye hatieliyorum. Ama hazir sistem diye sacma sapan markalarin sirf f/p ürün diye donanimlarini basip elinde kalmis binlerce kasaya millete iteliyorlar buda üzücü.

Vatan'dan piyasaya kafa göz dalacak 4060lı AM5 sistem 19999TL kampanyası beklemek bu sisteme para vermekten daha mantıklı. Bir sistemin neredeyse her parçasında yükseltme gerekebilir mi? Utanmadan taktıkları işlemci soğutucuya bak, Athlon ya da Pentium soğutuyoruz sanki. Kasa desen peynir tenekesinden hallice. RAM'i 32GB yapıp diğer parçaları da biraz eli yüzü düzgün hale getirdim 31133TL oldu. Bu hazır sistem işinin iyice cılkını çıkarttı itopya. Alışveriş yapmayın, yaptırmayın.
hocam vatanın bu kampanyası ne zaman olacak acaba

İleride yükseltme yapılamıyorsa sistemin Ddr5 olmasının pek önemi kalmıyor. Öyle anakartlar koyuyorlar ki ya da yetersiz kasa+psu combosu vs...

hocam vatanın bu kampanyası ne zaman olacak acaba
Kampanyayı kesin yaparlar demiyorum ama yapacaklarına eminim. Millet birbirine nazire yaparcasına 4060lı sistemleri 23-25 aralığı çıkartıp durdu Vatan geldi Asus Atlas Shark'lı RTX 4060 sistemi 15bin civarlarına sattı. Yine yaparlar, stok eritmeleri lazım. O sistemle ellerindeki R5 5500 ve AsRock B450 stoğunu erittiler şimdi sıra 8400F-7400F ve MSI-Gigabyte A620 stoğuna geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,104
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri