Donanım Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
merhaba başlıkta anakarta sahibim telefonumu en hızlı şekilde şarj etmek için hangi portu kullanmalıyım bu arada kablo type c girişli değil
kırmızı ve mavi olması lazım.merhaba başlıkta anakarta sahibim telefonumu en hızlı şekilde şarj etmek için hangi portu kullanmalıyım bu arada kablo type c girişli değilAlıntıyı görüntüle
Kırmızı.
hocam sizce o portla normal stok samsung sarj aletine yakın bir performans alabilirmiyim?kırmızı ve mavi olması lazım.
Alamazsın. O portlar veri aktarımında güçlü. Sarj performansları aman aman değil.hocam sizce o portla normal stok samsung sarj aletine yakın bir performans alabilirmiyim?
Hayır. Ben bile pcde usb 4 portunda max 10 15w şarj edebiliyorum. Üstünü bekleme.hocam sizce o portla normal stok samsung sarj aletine yakın bir performans alabilirmiyim?
Alamazsın. O portlar veri aktarımında güçlü. Sarj performansları aman aman değil.
uzun süre sarj etsem portaları çok yorarmı hocam sorun cıkarmı?Hayır. Ben bile pcde usb 4 portunda max 10 15w şarj edebiliyorum. Üstünü bekleme.
Çıkmaz.uzun süre sarj etsem portaları çok yorarmı hocam sorun cıkarmı?
Bir sorun olmaz , ama siz sarj aleti yerine kullanmayı alışkanlık haline getirmeyin tabiuzun süre sarj etsem portaları çok yorarmı hocam sorun cıkarmı?
hocam priz uzakta biraz bilgisayar başındayken yakın elimin altında hem sarj olursa çok iyi olurBir sorun olmaz , ama siz sarj aleti yerine kullanmayı alışkanlık haline getirmeyin tabi![]()
hocam şimdi farkettimde telefonu kırmızı 10g porta takıcna 6.40 saat tam doluma yazıyor mavi 5g ye takınca 2.40 saate düşüyorKırmızı.